:: |
Autor |
Poruka |
Aleksica Banovan! *Vestica sa bicem*
|
Datum registracije: 11 Jan 2007 Poruke: 1626 Mesto: Sarajevo
|
|
Imala sam to iskustvo kad mi kcerka od moje rodice, dok sam je cuvala, kao slucajno dodirne grudi. I to ne jednom vec vise puta. Kako reagovati? Ja sam pokusala da objasnim da se te stvari kod drugih ne diraju, medjutim ona i dalje uvek kad me vidi, nalazi nacin da dodirne? Svojoj rodici nisam to rekla iz razloga, sto ce da se uvredi, takva je. Da li ste vi imali takva iskustva i sta ste/bi uradili?
|
_________________ *Leptiri u mom stomaku*
*uvek me na tebe potsete*
*Ja ih uspavam na foru*
*al te osete*
*Onda potonem u sebe*
*negde dole sretnem tebe*
*pa se slike ko komadi ostrog stakla*
*zariju u dlan*
Poslednja prepravka: Aleksica datum Sre Nov 28, 2007 5:10 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
Jedno pitanje, pre nego shto zapochnemo diskusiju.
Koliko je stara malecka?
|
|
|
|
|
|
|
Sad joj je 7 godina, a kad sam je cuvala imala je 6, njena mladja sestra od 4 god to nije radila
|
*Ja ih uspavam na foru*
*al te osete*
*Onda potonem u sebe*
*zariju u dlan* |
|
|
|
|
crnibiser samotvoja24
|
Godine: 47
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo
|
|
Ja dosita s tim nikada nisam imala problema ...ali od komsinice mala curica kojoj je 4 godine cim dodje zena koja je cuva cupa je i gura joj ruke u grudnjak..a objasnjenje njen majke za to je da ta zena kad nema dzepa stavi cigare i upaljac stavi ih u grudnjak pa mala ih izvadi i to joj je zanimljivo...ali hajde sad je mala kad bude znala nece...
nekako mi glupo zvuce te izjave roditelja za djecije nestasluke koje ne bi trebala da cine ta izjava
mala je kad znadne nece
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
|
|
|
|
|
|
|
|
PA zato ja necu da kazem svojoj rodici, bas iz tog razloga jer misli da su njena deca perfektna, pa gde da se nadje ta imperfekcija. Nije to nista strasno, dete ne zna, a kad ima kazes, naucices..pa mi zao sto ne mogu da joj kazem...al rekla sam njenoj kcerci
|
*Ja ih uspavam na foru*
*al te osete*
*Onda potonem u sebe*
*zariju u dlan* |
|
|
|
|
Strankinja Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 27 Dec 2007 Poruke: 14
|
|
I ja sam cuvala dete isto bratu i ima mali 4 i po godine. On je poceo da se pipka dole i meni je stvarno bila cudna situacija, jer nisam znala sta da radim. Kad sam rekla bratu da je to radio, on mi je rekao da sam nisam normalna i sta se sve meni prividja. Ali, on to stvarno cesto radi i krije se dok se pipka. Meni se cini da treba da mu se objasne neke stvari, ali eto izgleda da to ne radi pred mamom i tatom.
|
|
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
Pa dobro on istrazuje svoje telo, i to je u redu, ali kad to pocne svugde da radi onda nastaje problem
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
Strankinja Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 27 Dec 2007 Poruke: 14
|
|
I ja smatram da je normalno i ja mislim da nikad nije rano o nekim stvarima (prema godinama deteta) razgovarati. Najgore je kada se čovek nađe u takvoj situaciji da roditelji to ignorišu, a možda bi bilo baš korisno da mu objasne prostim jezikom šta je u redu, a šta ne.
|
|
|
|
|
|
Sempler00 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 27 Dec 2007 Poruke: 55
|
|
Ma samo lepo objasniti detetu prostim jezikom,sve je to normalno po meni,ako se to nastavi i narednih godina onda treba preuzeti neke mere i nepraviti paniku od toga,decija radoznalost je beskrajna.
|
|
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
Cuvam isto tako jednu malo od 2 godine, koja isto samo po grudima...pocinjem da mislim da je to neka faza...Od mog rodj brata kcerka je to uradila jednom, ja sam joj rekla da ne valja i vise nije..ali ova mala od 2 godine je jos uvek mala da bi mogla razumeti.
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|