:: |
Autor |
Poruka |
šamar Iskusni član
|
Godine: 115
Datum registracije: 29 Dec 2008 Poruke: 906 Mesto: diznilend
|
|
Šta nije istina, da se žene više vole dobro po*e*a*i sa onim ko to zna da radi,nego sa nekim ko nije nikada bio sa ženom...
Ja ne vidim tu ništa što nije istinito...Aaaa da,možda se to samo tako kaže,
da nevinim ne bude neprijatno...
|
_________________ Oprezni ljudi koji na sve misle, koji sve predviđaju, stalno upadaju
u klopke, jer računati na poteškoće,
znači stvarati ih. |
|
|
|
|
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
^^Istinu zboriš, šamar. Smatram da je manjina (manje od 5% ženske populacije) koja bi jako rado samo neiskusnog, tj. nevinog.
Dovoljno je da se pogleda u temi u podforumu I tata bi sine pod nazivom "djevojke - sta bi radije". A kad je nevim - onda vole da se "hvale" kako je ona bila prva. Da.
Dosta njih rado doživi svoj vrhunac, a lakše dožive sa nekim/om koji je prošao kroz sito i rešeto. Što jes - jes.
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
jerotije je napisao/la sledeće: | Savet za nevine momke: Nikad nemojte priznati devojci da vam je prva. To im uopste nije privlacno, bez obzira sta one pricale. Vise ih privlace oni sto imaju svescicu sa reckama nego oni sto jos nisu skinuli mrak. |
mene samo zanima sa kakvim si ti devojkama bio do sad kada si takav?
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
Bobak_BL * Domaci Lazov *
|
Datum registracije: 06 Avg 2010 Poruke: 8210 Mesto: sta te briga...za moje mjesto...
|
|
nema to veze nikakve...barem meni, nista to nije bilo vazno...
dok su neke cure nekad daaavno to izgubile sa mnom...
cuj izgubile...nisu one nista izgubile, nego dobile...i znale su dobro sta rade...
sta to ima da mi ucvrscava vezu...ja posle toga nisam ostajao dugo...
im'o sam posla...
|
_________________ S ljubavlju je isto
kao i sa sjenom...
ako za njom trcis,
dostici je neces nikada.
no samo joj okreni ledja,
ona ce te zauvijek slijediti.... |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|