www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Kada zbog decka/devojke ne obracate paznju na prijatelje...
Strana prethodna  1, 2, 3, 4
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~
::  
Autor Poruka
nextajox
حزب الحيوان
<b>حزب الحيوان</b>

Godine: 35

Datum registracije: 16 Jul 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 25, 2008 12:40 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nikad ne zaboravljam na prijatelje.Jeste da,kad se ima dečko onda imamo više obaveza pa nemamo toliko vremena za prijatelje ali da ih zaboravim..To ne Very Happy

Tvoj_neko
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 18 Dec 2007
Mesto: ispod njegovih usana...

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Avg 30, 2008 8:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ah, da, uradila sam to...prva ljubav, kao slepa sam bila, niko mi nije bio potreban osim njega (mislila sam), zelela sam da budem samo sa njim i provodim svaki trenutak pored njega. batalila sam celo drushtvo i izgubila svoj zivot i svoje "ja". on, naravno, to nikada nije uradio, a video je da ja imam samo njega i bash se izivljavao zbog toga. raskinuli smo i tek tad sam shvatila shta sam uradila. tu su ostale dve prave drugarice i niko vishe. proshlo je 6 meseci od raskida, ja i dalje imam samo njih dve i sada novog dechka. ali, necu opet da napravim istu greshku. ne zapostavljam ove dve drugarice koje imam i trudim se da izgladim odnose sa nekadashnjim drushtvom i mozda upoznam neke nove ljude. takva greshka se samo jednom pravi...

*Mayche*
.:Lust Stained Despair:.
<b>.:Lust Stained Despair:.</b>

Godine: 39

Datum registracije: 17 Dec 2007
Mesto: Zvezdica na nebu

demrepcongo.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 06, 2010 9:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja licno nisam nikad nijednog prijatelja zbog toga izgubila. Ali imam durgaricu koja gubi nas sve zbog toga...

Bobak_BL
* Domaci Lazov *
<b>* Domaci Lazov *</b>

Datum registracije: 06 Avg 2010
Mesto: sta te briga...za moje mjesto...

hong_kong.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 06, 2010 10:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pravi prijatelji se ne gube na taj nacin. znaci da, ako neko koga ti zoves prijateljem,
ne podrzava tvoju zelju, da budes ili da provodis vise vremena sa osobom,
koja ti se svidja ili je volis, i nije ti bas prijatelj.
prijatelji i ljubav nikada nisu isli zajedno. uvek kada se oni umjesaju, desavaju se problemi.
te stvari covek treba da razdvoji na dve strane. birati izmedju prijatelja i ljubavi, nije bas lako.
e, ako se to ne razdvoji, do toga dolazi sigurno. i uvek izgubimo ljubav.
ja recimo, kada sam u nekoj ozbiljnijoj vezi, manje vremena posvecujem prijateljima,
sva svoja interesovanja i svo svoje slobodno vreme i paznju posvetim toj osobi.
i nema tog prijatelja, ili razloga zbog kojeg bih odgodio nesto vec dogovoreno,
moji prijatelji to razumiju.

dostici je neces nikada.
no samo joj okreni ledja,
ona ce te zauvijek slijediti....
Rolling Eyes

cezar1071944
Glas mog anđela
<b>Glas mog anđela</b>

Datum registracije: 11 Mar 2008
Mesto: Ni na nebu,ni na zemlji...

seychelles.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 06, 2010 10:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zbog momka se ne odricem prijatelja nikad..mnoge veze budu povrsne ili prolazne,dok prijatelji ostaju uvek!

Bobak_BL
* Domaci Lazov *
<b>* Domaci Lazov *</b>

hong_kong.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 06, 2010 10:22 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

da do jednom, dok ti ne prodju sve vredne ljubavi...ispred nosa.
a ostanu ti prijatelji, koji su vec duze vreme u braku. sretni u svojoj ljubavi.

dostici je neces nikada.
Rolling Eyes

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 06, 2010 10:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zašto uvijek svi krive njega ili nju po pitanju prijateljstava koja se nađu u krizi, a nikada niko ne krivi te iste prijatelje koji i sami katkad nemaju razumijevanja za dvoje ljudi u vezi? Ponekad postavim sebi takvo pitanje. Ne gubim prijatelje, jer su oni postojani i dobro me poznaju i kao takvu i prihvataju. Nisu sebični u nastojanjima da sam im uvijek na dohvat ruke za neke sasvim male i nebitne stvari, ali dobro znaju da sam tu uvijek kada zagusti. Jer, znaju i sami prijatelji biti jako sebični, samo to mi katkad ne prepoznajemo ili ne želimo vjerovati da su se i oni promijenili samim tim što im više niste na prvom mjestu, ma, svakako, ima tu i pomalo ljubomore, straha...a tada upravo i dolazi do određenih problema i zatezanja odnosa. Onaj ko nas poznaje, prihvata i voli, potrudit će se i da nas shvati. Ljubav prema nekom ne nestaje lako, pa tako ni ljubav za prijatelja, ali ako se žrtva traži, ako već dođe do takve jedne sulude odluke, to nije ni ljubav ni prijateljstvo. Shvatiće onaj ko želi shvatiti. Jer, i ljubav i prijateljstvo su vječni, a birati između jednog ili drugog .... da li to ima ime?

Bobak_BL
* Domaci Lazov *
<b>* Domaci Lazov *</b>

hong_kong.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 06, 2010 10:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

citat: gkukolj

Jer, i ljubav i prijateljstvo su vječni, a birati između jednog ili drugog .... da li to ima ime?

da, ima, ime. zove se nesreca.

dostici je neces nikada.
Rolling Eyes

*Mayche*

demrepcongo.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 06, 2010 10:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nijedan normalan decko/devojka i nijedan normalan prijatelj te nece terati da biras, a ako te tera da biras onda nit je dobar decko/devojka niti dobar prijatelj...jednostavno.

Bobak_BL
* Domaci Lazov *
<b>* Domaci Lazov *</b>

hong_kong.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 06, 2010 10:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa ne znam, izgleda da se niste s tim susretali.
nekoliko puta sam doziveo i cuo pitanje, koje nekim cudom bilo upuceno meni.
dosta je vise...biraj...prijatelji ili ja...
par puta sam postupio kao i svaki pravi, zeleni, mladi i neiskusni covek.
i izabrao...
sada znam, da ne treba da biram, nego da treba da prestanem, da se nalazim na dve strane.
dogovorim se, s prijateljima, i sa njom, u razlicito vreme.
tako da ne dolazim u sukob...i sada bih uvek radije izgubio nekog prijatelja,
nego ovu osobu s kojom sam sada...
prijateljstvo moze da traje citav zivot...sto se tesko desava.
ali, dodje vreme, kada covjek mora da se okrene svom zivotu.
da osnuje porodicu, ima decu...i sa raznim prijateljstvima tada je kraj.
valjda cemo se sad razumeti....ako nista sacekacu ja par godina, imam vremena.
da prodiskutujemo ovu temu ponovo.

dostici je neces nikada.
Rolling Eyes

*Mayche*

demrepcongo.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 06, 2010 11:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja se slazem sa tobom da je situacija jako gadna, birati...ali to ovde nije pitanje...Dal uopste neko ima pravo da ti da ultimatum da biras. Ovde je vise tema kad svesno biramo partnera i ne obracamo paznju na prijatelje...Iskreno ja stvarno to ne radim. Ima vremena kad provodim samo sa deckom, nekad samo sa prijateljima, a nekad ukombinujem pa se svi zajedno provodimo. Tako da mislim da je to izvodljivo, i ko mi kaze drugacije - laze. Imam drugaricu sa kojom sa se vidjala skoro svaki dan, a sad se vidjamo samo kad se posvadja sa deckom...nije ni to fer, al nikad mi nije napamet palo da joj postavim ultimatum.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~ -> Kada zbog decka/devojke ne obracate paznju na prijatelje... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4
Strana 4 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon