www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

ljubomorna si?
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 26, 27, 28
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJENA soba ~
::  
Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 14, 2010 5:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Obnevidele zbog ljubomore

Ljubomora može da utiče na sposobnost žena da jasno sagledavaju stvari, tvrdi tim psihologa u studiji objavljenoj u časopisu "Emoušn", koji izdaje Američko psihološko udruženje.

Žene kod kojih je podstaknuta ljubomora postaju tako rastrzane neprijatnim emocionalnim slikama da nisu u stanju da uoče ono što se od njih traži.

Istraživači navode da rezultati do kojih su došli ukazuju na postojanje duboke veze između društvenih odnosa i percepcije. Poznato je da emocije u društvenom opštenju utiču na naše mentalno i fizičko zdravlje, ali je sada utvrđeno da emocije mogu bukvalno da iskrive sliku onog što vidimo.

Profesori psihologije Stiven Most i Žan-Filip Lorenso sa Univerziteta u Delaveru, izveli su zajedno sa kolegama laboratorijski eksperiment sa heteroseksualnim parovima.

Partneri su sedeli jedan pored drugog ispred zasebnih kompjutera. Ženama je dat zadatak da uoče slike pejzaža među mnoštvom raznih fotografija koje su se velikom brzinom smenjivale na ekranu, a među kojima je bilo i veoma neprijatnih prizora.

Muškarcima je prvo rečeno da pejzaže koji su se pojavljivali na ekranu rangiraju po lepoti, a zatim da to isto učine sa ženama.

Na kraju su žene zamoljene da opišu kako su se osećale dok su njihovi partneri ocenjivali privlačnost drugih žena. Što su bile ljubomornije, to su neprijatne slike sa ekrana više pogađale žene, do te mere da nisu bile u stanju da uoče zadate slike.

Eksperiment je sproveden samo na ženama, pa istraživači još uvek ne znaju kako ljubomora u istim uslovima utiče na muškarce.

(Tanjug)

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 14, 2010 11:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ljubomora je jedno veliko i zaista opasno zlo po jednu vezu. Razara i uništava i ono malo razuma i dostojanstva koje pokušavate zadržati. Veza puna ljubomore je mračna i poput kruga iz kojeg nemate izlaza i zato ... bježati prije ulaska u krug, čim osjetite da se počne zatvarati, naći i mali prolaz i bez kajanja šmugnuti.

nedaub
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 02 Jun 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 11, 2010 10:52 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Malo sam ljubomorna.... Ali ne mnogo....

*Mayche*
.:Lust Stained Despair:.
<b>.:Lust Stained Despair:.</b>

Godine: 39

Datum registracije: 17 Dec 2007
Mesto: Zvezdica na nebu

demrepcongo.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 25, 2010 6:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Eliot je sreda je napisao/la sledeće:
U proslim vezama sam bila jako ljubomorna.
U sadasnjoj - ni malo. Sve je do partnera, a ja u sadasnjeg decka imam ogromno poverenje.
I da znate da mirno spavam 8)

Bas tako, u prosloj vezi sam bila mnogo a sad nisam nimalo. Sve je do partnera i kako se postavi prema nama. Sad od 1-10, ljubomora mi je 1

jekacupko
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 41

Datum registracije: 06 Jul 2010

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 06, 2010 10:08 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sasvim dovoljno Shocked

_tvitika_
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 54

Datum registracije: 20 Jul 2010
Mesto: Bgd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 20, 2010 10:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Priznajem da sam malo ljubomorna. Embarassed

Natasagross
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 21 Nov 2009
Mesto: love town

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 21, 2010 5:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ko pas sam ljubomorna

vekish
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 42

Datum registracije: 04 Sep 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Avg 01, 2010 5:47 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Obicno nisam ali u ovoj vezi jesam od samog pocetka, nemam pojma...

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJENA soba ~ -> ljubomorna si? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 26, 27, 28
Strana 28 od 28

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon