:: |
Autor |
Poruka |
ALPENGIRL Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 43
Datum registracije: 26 Nov 2004 Poruke: 205

|
|
na kraju filma ide cela psema... ali jedan drug mi je rekao da je NEMOGUCE naci je, pa ce mi , nekako sa tog filma "prebaciti" u audio fajl, samo tu pesmu....Nadam se
* HVALA u svakom slucaju *
a sad, moram da stekam 2000 evrica za VLADU i BAJKU
I kako to da na celom netu, nigde nista od njih ne mogu da nadjem... nijednu pesmu, a 'poznati su' (bili:) ) Ccccccccccccc
|
_________________ - have a nice day - |
|
|
|
 |
hoho Banovan! Odomaćeni član

|
Godine: 42
Datum registracije: 23 Mar 2005 Poruke: 1381 Mesto: Ja nisam odavleee

|
|
ALPENGIRL je napisao/la sledeće: | na kraju filma ide cela psema... ali jedan drug mi je rekao da je NEMOGUCE naci je, pa ce mi , nekako sa tog filma "prebaciti" u audio fajl, samo tu pesmu....Nadam se
* HVALA u svakom slucaju *
a sad, moram da stekam 2000 evrica za VLADU i BAJKU
I kako to da na celom netu, nigde nista od njih ne mogu da nadjem... nijednu pesmu, a 'poznati su' (bili:) ) Ccccccccccccc |
nista nije nemoguce, samo zavisi gdje trazis ,pokusacemo nesta da uradimo za tu pjesmu
|
_________________ Krvave oci,krvave noci,krvavi pogled,kroz staklo te gledam,u njemu se topim,u krvi oci sklopim....krvavo srce moje.....
"Pobjeci od svega ustvari je lako,ako zazmuris jako i pusti da te vjetar nosi polako,bas ovako!"
Ja sam,sto nisam!
Pitanje mora biti pitano! |
|
|
|
 |

|

|
|
........ako moze : JASNA ZLOKIC - "sve ove duge godine"
|
|
|
|
 |
Jugović Banovan! Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475

|
|
Ne moze....
Nisi aktivna na forumu! Od 07.09. do 07.11. si napisala 6 poruke a od njih 3 ovde u Fontani, idi citaj broj 6 pravila za ispunjavanje zelja
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
volela bih, ako je IKAKO MOGUĆE
da uploadujete album:
THE DIBIDUS - THE DIBIDUS (2005)
(tako se zove i album i grupa )
hvala veliko
|
|
|
|
 |
Raziel@Nosgoth א Ali Alakinא

|
Datum registracije: 21 Avg 2007 Poruke: 4465 Mesto: The Pillars of Nosgoth...

|
|
Evo, reanimirali smo tvoju staru temu, a buduci da je ova grupa i album takodje svojevrstan muzicki biser, odlucili smo da postavimo kompletan album, iako se ispunjava samo po jedna zelja/pesma po danu.
Uzivaj uz www.domaci.de!
|
|
 |

|

|
|
|
|
 |
Raziel@Nosgoth א Ali Alakinא

|
Datum registracije: 21 Avg 2007 Poruke: 4465 Mesto: The Pillars of Nosgoth...

|
|
Sve se moze kad se hoce, ALPENGIRL...
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|