www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Brak bez intimnosti?
Strana prethodna  1, 2
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~
::  
Autor Poruka
Mr. Bond
IntruderSRB™
<b>IntruderSRB™</b>

Godine: 35

Datum registracije: 04 Apr 2005
Mesto: Beograd - Novi Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 26, 2008 11:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa sad .... da pricham napamet ne mogu. Znam koliko matorim ljudima znachi partner, ne kao nama mladima da se volimo mazimo pazimo i mislimo da cemo od ljubavi ziveti. Znachi im pomoc partnerova jednostavno ta samoca kad decu izvedu na put (ukoliko su recimo udovci/udovice) i kada ostanu sami ogromna je praznina za njih - nisu navikli i tada mi je to apsolutno prihvatljivo. Da se zenim fiktivno iz neke koristi ..... realno ne`am nishta protiv (u crkvi NIKAD fiktivno samo ONA ce samonom u crkvu) Very Happy

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 10, 2010 10:23 pm    Naslov poruke: Re: Brak bez intimnosti? Na vrh strane Na dno strane

*Mayche* je napisao/la sledeće:
Znaci, da li bi mogli da se upustite u brak bez poljupca, vodjenja ljubavi?
A sta recimo da imate oko 40 godina i da niste udati/ozenjeni? Da li bi mogli da se udate/ozenite za najboljeg/u druga/ricu i da taj brak bude odrzan cisto na prijateljstvu i postovanju?

Upustiti se u brak bez poljupca, intimnosti ... nije za mene, jer evo 43 mi je, nisam u braku, znači, radije ostajem sama. To je moj izbor. Isto tako, udati se za najboljeg prijatelja, po meni je besmisleno, ja i tako sa istim mogu popiti kavu, popričati... i bez obaveze koju nameće brak. Ne pada mi na pamet nekome izigravati ženu samo radi toga jer tako nameće društvo i da ne ostanem sama, na takav način, zaista ne.
Postoje, doduše, i neke životne situacije kada je čovjek prisiljen učiniti tako nešto, ali je ovdje tema određena u prvom licu jednine, pa sam se tako i izjasnila. Dakle, ni govora.
Oh, da... Very Happy i da još odgovorim mr bondu koji u prethodnom postu kaže kako je matorim ljudima stalo do partnera itd.itd.,... E, pa prijatelju, mator čovjek nije onaj sa 40, znaš, dao Bog da to dočekaš, pa da te upitam da li si mator i da li ti je isto i jednako stalo do poljubaca, maženja... vjeruj, u ovim mojim godinama i te kako jeste upravo to i važno i zato se ne možemo i ne želimo vezati baš za svakoga, kao što smo to mogli u toj tvojoj "mladosti". Very Happy

Makro
Sudbina Pravi Greske
<b>Sudbina Pravi Greske</b>

Datum registracije: 01 Jul 2005
Mesto: P!zd!land

australia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 14, 2010 2:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

U brak sam usao sa poljubcem.
Ne mogu da ti kazem, posto nisam sam i nemam 40 godina. Very Happy

Izes brak tj. zajednicki zivot bez razonode Very Happy

"Ko Crkvi Daje, Bogu Pozajmljuje, A Bog Nikom Duzan Ne Ostaje!"

_tvitika_
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 54

Datum registracije: 20 Jul 2010
Mesto: Bgd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 20, 2010 9:14 pm    Naslov poruke: Re: Brak bez intimnosti? Na vrh strane Na dno strane

*Mayche* je napisao/la sledeće:
Znaci, da li bi mogli da se upustite u brak bez poljupca, vodjenja ljubavi?
A sta recimo da imate oko 40 godina i da niste udati/ozenjeni? Da li bi mogli da se udate/ozenite za najboljeg/u druga/ricu i da taj brak bude odrzan cisto na prijateljstvu i postovanju?

Nikako, radije bih ostala sama. Ma kakav je to brak bez ljubljenja i vođenja ljubavi? Ma kakvi, nema šanse! Shocked

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~ -> Brak bez intimnosti? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2
Strana 2 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon