:: |
Autor |
Poruka |
sansonjer Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 21 Avg 2006 Poruke: 65
|
|
Vidim imaju(te) sportsku halum a imaju li kakav sportski klub koji je koristi?
|
|
|
|
|
|
semir_86 Iskusni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 31 Mar 2006 Poruke: 921 Mesto: Mostar
|
|
Naravno da ima. Imamo rukometni klub "Konjuh". Takmice se u premijer ligi Bosne i Hercegovine...
|
_________________ Kod nas se od Daytona godine broje ljudi se ljudi boje i svako glasa za svoje, brđani postaju građani, do juče svjetla gasili sjekirama a sad su u odijelima... |
|
|
|
|
_m_a_l_a_ Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Dec 2008 Poruke: 1
|
|
Da b=naravno da imamo sportski klub kao sto su RK Konjuh Zivinice,Zenski rukometno klub Zivinice u kojem i jaa licno igram i ove dvije ekipe se takmice u premijer ligama...imamo i kk millennium i kk zivinice 78-dino kafa...odbojkaski klub stars i dostaaa tih ekipa imamooo uhh
Ali licno mislim da je glazba ponos ovog grada jeer postoji punih 60 godina i nije prekidala svoj rad..Ja sviram u limenoj glazbi Zivinice sviram klarinet i mislim da je to upravo ponos grada...
|
_________________ malena |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|