www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Pit-bull
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Flora i fauna ~ -> ~ Životinjsko carstvo ~
::  
Autor Poruka
please
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 25 Apr 2006
Mesto: pogresna drzava

france.gif
PorukaPostavljena: Sub Maj 12, 2007 10:22 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne volim te kerove nikako.
ruzni su na mrtvo,pod prvo,
pod drugo to nije rasa koja je stvorena "kucnog ljubimca" nego za masakriranje.
sve sto se prica o njima,sve je tacno.
inace ih ne bi zabranjivali...

šamar
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 116

Datum registracije: 29 Dec 2008
Mesto: diznilend

jamaica.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 05, 2009 2:51 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sinko_borivoje je napisao/la sledeće:
ma ako ga cuvaju normalni ljudi onda je i on normalan..mnogo puta sam se igrao sa pit-bulovima koji su prave maze,a nedavno sam se kroz kapiju dvorista nepoznate kuce igrao sa odraslim pit-bulom koji me jako zagotivio i sad jedva ceka da dodjem na kapiju

može biti svašta,ja sam nekada ima pita i bio je prava zver.ono nije nikada napao čovjeka.ali nije ga niko ni mazio prolazeći pored kapije.a čisto sumnjam da bi ga ko i pomazio.nikada nije zalajao ja sam ga imao od 6m do 4g .nikada nije zalajao.neznam šta nisam sa njim radio.znao je da kladu koja je imala preko 50 kilograma da uzvuče uz brdo ,da pretrči sa njom brdo i da se vrati sa istom kladom a da se neumori.zvjer.jeste napadao druge pse jednom je u parku za sekundu ubio njemaačkog boxera koji se čak i vucao po nekim borbama .ko ima pita zna kakve je naravi,djecu nije volio .i može da ima samo jednog gospodara.mislim njega poštuje.snjima mora da se radi čvrsto .jer njih ako umaziš to ti je tempirana bomba u kući ili pred kućom.a da ti pravo kažem sad imam dva dobermana i kad bi vidio da ih neko miluje.lično bi im presudio istog momenta.to su psi obučeni da budu čuvari .a ne da ih neko miluje i to pogotovo bez prisustva vlasnika.mada je sve moguće ali moj savjet ti je da se maneš milovanja tuđih pasa.pogotovo pitova.
rotova.i njemačkih ovčara .dobermani su isto jako agresivni.
ali ako nisu dresirani i ako su umaženi oni su isto kao neke pudlice.
mada za ove nebi reko da su pudle.a što se pitova tiče sigurno jedna jako inteligentna vrsta psa samo od gazde sve zavisi.šta će da ga nauči.on može da se obuči da čuva djecu u vrtiću.
i kada je obučen za to ,nikada nebi napao dijete.što hoću da kažem
da su stvoreni za više vidova ili namjena,a ne samo za borbe i te stvari.mada je to strašno gledati šta znaju da urade .okrutni su i bore se do smrti.

gagica.v
♫ Samo Luda ♫
<b>♫ Samo Luda ♫</b>

Godine: 33

Datum registracije: 21 Feb 2009
Mesto: Srpska Atina

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 28, 2010 1:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Мени су они омиљена раса паса...Снажни, борбени, ма предивни...Нисам их имала до сад, али дефинитивно планирам да узмем једно куче. Све зависи од тога како их газда обучи.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Flora i fauna ~ -> ~ Životinjsko carstvo ~ -> Pit-bull Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5
Strana 5 od 5

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon