:: |
Autor |
Poruka |
zola_nis Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 14 Okt 2004 Poruke: 22
|
|
Mislim da ovo nista ne mora da znaci :O
|
|
|
|
|
|
bLackLady ►∞ bLack eviL witch ∞◄
|
Godine: 45
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 13735 Mesto: Daleko od svih, u carstvu tame...
|
|
06
Vi ste osoba koja lako sklapa prijateljstva. Pravi ste diplomata i u nijednoj situaciji neostajete bez odgovora.Bili biste odlican muzicar ili umetnik ali i savetnik,pravnik,diplomata.
Jedino sa čim se slažem je muzičar
|
_________________ Ko voli, nek izvoli... ali ne garantujem za vašu bezbednost...
|
|
|
|
|
zoky89 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 03 Dec 2008 Poruke: 21 Mesto: Banja Luka
|
|
~SonicLady~ je napisao/la sledeće: |
21
Ako ste rodjeni ovog dana u mesecu onda ste uravnotezena licnost i umete svoje licne probleme da sacuvate za sebe.Ono shto zapocnete to i zavrshite. Odgovaraju vam poslovi koji zahtevaju veliku predanost.
|
nisam bas zadovoljan, ali hajde..bar sam uravnotezen..hahaha....
|
_________________ With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high." Ayrton Senna da Silva |
|
|
|
|
° Jaca ° ~ zažmirim i putujem ~
|
Datum registracije: 28 Okt 2008 Poruke: 13324
|
|
Citat: | 03
To znaci da ste tolerantni i umete da razumete druge Neplashi vas da radite sa ljudima koji su sasvim drugaciji od vas.Imate sposobnost da jednim pogledom proniknete u komplikovanu situaciju i da svoje uvide prenesete drugima,tako da je najbolje da radite u turizmu,obrazovanju ili finansijama. |
Tako je...
|
|
|
|
|
|
Emilli Odomaćeni član
|
Godine: 45
Datum registracije: 06 Maj 2006 Poruke: 1322
|
|
~SonicLady~ je napisao/la sledeće: |
15
imate prijatan nastup i znate da se ophodite prema ljudima koji dolaze iz razlicitih kultura.Diplomatski pristup ce vam otvoriti sva vrata i bicete uspeshni u poslu.Odaberite poslove vezane za banke,kozmetiku ili pravo.
|
Ovo mi se sviđa
|
_________________ Kako da volim ono što imam,kad ne mogu da imam ono što volim... |
|
|
|
|
poison ~Chase The Sun~
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤
|
|
21
Ako ste rodjeni ovog dana u mesecu onda ste uravnotezena licnost i umete svoje licne probleme da sacuvate za sebe.Ono shto zapocnete to i zavrshite. Odgovaraju vam poslovi koji zahtevaju veliku predanost.
Glupost.... istina je baš sve suprotno od ovoga što piše
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Citat: | Mnogo toga znate i umete da vodite razgovor o razlicitim stvarima. Citavog zivota ucite.Bili biste dobar profesor,naucnik,izdavac,odgovaraju vam poslovi vezani za putovanja. |
Baš tako nekako.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|