:: |
Autor |
Poruka |
Ohanzee Banovan! .:Tale Believer:.
|
Datum registracije: 11 Feb 2007 Poruke: 4685
|
|
da li se ikada nekom desilo da procita horoskop koji je star recimo godinu dana?
ljudi koji stvarno veruju u ono sto pise u horoskopu znaju da ne valja da se cita "bajat" horoskop. zasto?
smatram da cim covek procita u horoskopu nesto vezano za svoj znak kasnije nesvesno zivi zivot koji je opisan u horoskopu. on nesvesno izaziva dogadjaje koji su upisani u horoskopu. Nekako se sve to ureze u ljudsku podsvest.
horoskop poistovecujem sa "gledanjem sudbine". inace u takve stvari ne verujem jer volim da mi se stvari desavaju sa razlogom i zato sto ja tako zelim, a ne zbog toga sto je to vec negde zapisano.
kakav bi se ponasali kada bi imali spisak stvari koje cemo da uradimo za zivota?
|
_________________ Kad pripadam tebi, tad konačno potpuno pripadam i samome sebi.
Michelangelo Buonarotti |
|
|
|
|
Zsejla Dragonfly
|
Godine: 39
Datum registracije: 28 Mar 2007 Poruke: 3296 Mesto: Sarajevo
|
|
Procitam one dnevne horoskope i nebuloze ako naletim negdje u novinama ili na netu, ali vise iz neke licne satisfakcije...obicno mi to popravi dan jer se uvijek tome ismijem...
A vise vjerujem u one generalne opise znakova, mada i to ne mora uvijek da bude tako...meni se eto potrefilo...
|
_________________ Beer is the cause and solution to all of life's problems. ~Homer Simpson~ |
|
|
|
|
-*-Diva-*- ~mali djavolak~
|
Godine: 33
Datum registracije: 10 Okt 2006 Poruke: 5070 Mesto: *~najlepse na svetu~*
|
|
ja se ne bi zamarala takvim stvarima.. ja delimicno verujem u horoskop,jer se obicno nadjem u tome sta pise za moj znak, ali opet kako da se ne nadjes kad su stvari toliko opste za sve ljude, i pored toliko stvari koje pisu za tvoj znak kako bar jedna da se ne slaze sa tvojom realnoscu.. ali nikad ne bi dozvolila da mi horoskop definitivno odredjuje sta cu ja u zivotu da uradim..!!!
|
|
|
|
|
|
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:
|
|
Volim procitat horoskop ali ne vjerujem u njega...
|
|
|
komina Upozorenja: 4 od 3
|
Godine: 115
Datum registracije: 04 Maj 2007 Poruke: 2560 Mesto: Tamo gdje je nebo, tamo gdje su zvijezede, tamo gdje je Sunce bez oblaka..............
|
|
Licno ne vjerujem u horoskop, ali ga ponekad procitam, mada je rijetko kad tacan, pogotovo ovi dnevni horoskopi, mjesecni i nekako.... Neki dan mi je pisalo da cu nakon nekoliko godina naci posao, a ja radim vec tih "nekoliko godina"!!!!!! I kako da vjerujem u njeg??????
|
_________________ registrujte se...vas ništa ne košta, a meni će dobro doći...hvala |
|
|
|
|
pera3 Odomaćeni član
|
Datum registracije: 09 Jun 2007 Poruke: 1303 Mesto: Bg.Sindikat
|
|
Ja ne vjerujem u horoskop, to je samo hrpa gluposti.....
|
_________________ Od sranja se ne bezi i sve sto imas resi ako ne mozes sam, ako nije tvoj dan s nekim se povezi...... always with you...BS |
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
I ja volim da procitam, al eto nije se nista desilo sto je pisalo u njemu
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Volim pročitati horoskope, ne dnevne ili godišnje, nego one koje uzimaju u obzir cjelokupnu ličnost čovjeka u određenom horoskopskom znaku, njegove karakteristike, mane i vrline, kao što i inače volim proučavati ljude i njihovo ponašanje. Da im vjerujem u potpunosti, to ne, mada se pronađem kao i svi drugi. Najbolji horosokop koji sam pročitala do sada je "Sunčevi znaci" Linde Gudmen, koji na realan i vrlo prijemčljiv i duhovit način opisuje različite znake i njihovo ponašanje u određenim, posve običnim životnim situacijama. Svako od nas voli pročitati horoskop, ali oslanjati se na njega i ono što nam savjetuje u određenom danu je besmisleno, kao i opterećavanje tim istim.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
k1rA Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 29
Datum registracije: 13 Nov 2008 Poruke: 12 Mesto: Mostar
|
|
gkukolj je napisao/la sledeće: | Volim pročitati horoskope, ne dnevne ili godišnje, nego one koje uzimaju u obzir cjelokupnu ličnost čovjeka u određenom horoskopskom znaku, njegove karakteristike, mane i vrline, kao što i inače volim proučavati ljude i njihovo ponašanje. Da im vjerujem u potpunosti, to ne, mada se pronađem kao i svi drugi. Najbolji horosokop koji sam pročitala do sada je "Sunčevi znaci" Linde Gudmen, koji na realan i vrlo prijemčljiv i duhovit način opisuje različite znake i njihovo ponašanje u određenim, posve običnim životnim situacijama. Svako od nas voli pročitati horoskop, ali oslanjati se na njega i ono što nam savjetuje u određenom danu je besmisleno, kao i opterećavanje tim istim. |
eh,tu si u pravu,isto tako potvrdile su mi se manje-vise sve osobine mog znaka (jarac),ali za dnevni horoskop i slicno-to bas i nije sasvim tacno,te se stoga ne opterecujem tim.Isto tako,cesto mi se potvrde i odnosi pojedinih horoskopskih znakova
|
|
|
|
|
|
TEMPTATION Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 16 Sep 2009 Poruke: 3364
|
|
Ja volim procitati,ali ne verujem u horoskop...
|
_________________ Sto ne boli to nije zivot,
sto ne prolazi to nije sreca. |
|
|
|
|
gagica.v ♫ Samo Luda ♫
|
Godine: 32
Datum registracije: 21 Feb 2009 Poruke: 16678 Mesto: Srpska Atina
|
|
TEMPTATION je napisao/la sledeće: | Ja volim procitati,ali ne verujem u horoskop... |
Потписујем...Мислим погоде некад, али да своју судбину гледам на основу тога-нема шансе
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
Pa ne znam, da je istinito onda bi svi Rakovi bili isti, sve Ribe iste, i svi ljudi istih horoskopskih znakova bili potpuno isti!
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|