:: |
Autor |
Poruka |
jbstapar [Caliente con el fuego]
|
Godine: 33
Datum registracije: 17 Maj 2006 Poruke: 10893 Mesto: Does it matter?
|
|
|
|
|
nemanja446 unique and unrepeatable
|
Godine: 32
Datum registracije: 19 Apr 2009 Poruke: 2143 Mesto: Trebinje, Republika Srpska
|
|
Ja se dvoumim izmedju ekonomije u Beogradu i FTN u Novom Sadu, ali po svemu sudeci upisacu ovo drugo, jer mi, barem kako sam vidio, vise odgovara. Mislim da ekonomija takdje daje dobre mogucnosti za zaposlenje, ali u Beogradu na ovom fakultetu je kako se to kaze "luda kuca", a i prijemni je tezak. Mozda je ekonomiju bolje upisati u nekom manjem centru, npr. Subotici.
|
_________________ There isn't anything which is totally wrong. Even a stopped clock shows wright time twice a day. |
|
|
|
|
° Jaca ° ~ zažmirim i putujem ~
|
Datum registracije: 28 Okt 2008 Poruke: 13324
|
|
A koje su druge dvije opcije
Upiši ono što te zanima, sigurno se nećeš kajati kad budeš radila posao koji voliš...
Ja sam definitivno pogriješila jer me ekonomija ostavlja ravnodušnom , prilično mi je teško učiti totalno nezanimljive stvari, al' trudim se i pokušavam silom zavoljeti to što sam upisala...
Razmišljala sam o budućnosti, tako je i pala ova odluka...
Dobro je to što s diplomom iz ekonomije možeš pronaći zaposlenje u širokom spektru područja, ali problem je u većoj ponudi od potražnje, jednostavno rečeno: PREVIŠE NAS JE!
U svakom slučaju, odluka koju doneseš bit će jedna od najvažnijih u životu i zato doooobro razmisli...
Sretno!
|
|
|
|
|
|
jbstapar [Caliente con el fuego]
|
Godine: 33
Datum registracije: 17 Maj 2006 Poruke: 10893 Mesto: Does it matter?
|
|
|
|
|
° Jaca ° ~ zažmirim i putujem ~
|
Datum registracije: 28 Okt 2008 Poruke: 13324
|
|
Dobra odluka (i mislila sam)...
Nema na čemu...
|
|
|
|
|
|
Igor Zr Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 11 Jan 2010 Poruke: 3 Mesto: Zrenjanin
|
|
Ja studiram ekonomiju u Subotici. Nije bolje upisati tamo nego u Bg, jer su Suboticani jos uvek u rascepu izmedju bolonje i starog sistema,dok je u Bg to reseno, koliko sam cuo.
|
|
|
|
|
|
Mosquito Slayer Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 28 Okt 2006 Poruke: 4 Mesto: Beograd
|
|
Loše si čuo Mi smo između Bolonje i starog sistema
Inače, prijemni nije težak, ja sam prošao za možda nedelju dana spremanja (to beše 2007 godine)
Ako vam treba pomoć iz nekih predmeta, pitajte )
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|