:: |
Autor |
Poruka |
budidobar Upozorenja: 1 od 3 Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 3354
|
|
to je zivot svakog od nas. to je kao jedan " organ" u mozgu svakog pojedinca. chovek dok razmishlja on filozofira. najlepsha je bash ta originalna filozofija svakog od nas , provocirana nashim saznanjima, pamecu ,uchenjem i iskustvom . ne postoji chovek koji se sa tim ne susretne bar jedanput na dan. filozofija je nachin nasheg zivota.filozofija su nekakva objashnjenja koja sebi pokushavamo da dajemo, nekad sa uspehom , nekada ne...pojedini to znaju bolje, drugi pak manje da objasne, ili vecim masama priblize i naprave autentichnim za uvek. razlika je izmedju "filozofa" i "nefilozofa" bash u tome. njihova moc da to na svima razumljiv nachin predoche.
svi smo mi filozofi, to je deo nasheg dnevnog zivota i razmishljanja u njemu i oko njega
|
_________________ ....zelja je samo moja. da ne bude zabune..lepo vreme i dobro zezenje na sajtu. |
|
|
|
|
Maja S. Odomaćeni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 18 Jun 2005 Poruke: 1570
|
|
Sto znam, ja sam ekonomista....i meni u mom poslu filozofi samo "smetaju".
Ej, filozofi ovo smetaju je pod znacima navoda, da se ne uvredite nesto....!!!!!!!!!!
Inace, ponekad mi je lepo razgovarati s njima....sto da ne.
|
_________________ "Strast je zaludjenost nekom osobom, želja za nekim...Kada strast prodje na svetlo izlazi ljubav. Jer ljubav znači voleti nečije mane, dok STRAST voli vrline..." |
|
|
|
|
mistik29 Prijatelj foruma
|
Godine: 47
Datum registracije: 30 Sep 2005 Poruke: 7173 Mesto: Zagreb
|
|
Filozofija je ono što nam određuje svjetonazor. Ipak, svima nama katkad dođe da se pitamo, tko smo, šta smo, odakle dolazimo i gdje ćemo stići. Odgovori na ta pitanja nisu jednostavni, i o njima se može tek filozofirati, tj. razmatrati između beskonačno mnogo mogućih solucija.
|
_________________ JoŠ PoSToJe iSTiNe KoJe VoLe BoLJeTi |
|
|
|
|
Johnny-Delija Banovan! Delija Sever - Forever
|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 3836 Mesto: Negde daleko,daleko od jedne Zloće iz sazveždja Vodolije,negde tamo gde me ta Zloća neće videti.
|
|
Filozofija je prvi čovekov pokušaj ''mirenja'' nauke i religije,tj. prvi pokušaj njihovog izjednačavanja.
|
_________________ Fan of Maria Kirilenko
Bože,meni tako malo treba
Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva... |
|
|
|
|
malaplavano1 Dobro upućeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 30 Apr 2006 Poruke: 624 Mesto: Osijek
|
|
Filozofija je super za izraziti svoja razmišljanja te razraditi neku perspektivnu budućnost
|
|
|
|
|
|
*kissy* *zauvijek njegova*
|
Datum registracije: 05 Sep 2006 Poruke: 10195 Mesto: između jave i sna,vrha i dna
|
|
Filozofija je univerzalna znanost naravnoga reda
|
|
|
tripo 41 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 30 Maj 2010 Poruke: 41 Mesto: Na strani sjevernoj
|
|
Filozofija je presipanje iz šupljeg u prazno i obratno. Riječ filozofija se u Bibliji spominje samo jednom i to jednom je dovoljno da se sve kaže o njoj, a to je "da se čuvamo da nas ko ne zarobi filozofijom i praznom prevarom". A sva skoro filozofija je prazna filozofija i prevara je.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|