www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Njegovo drustvo
Strana prethodna  1, 2
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJENA soba ~
::  
Autor Poruka
jbstapar
[Caliente con el fuego]
<b>[Caliente con el fuego]</b>

Godine: 33

Datum registracije: 17 Maj 2006
Mesto: Does it matter?

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 19, 2009 8:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ajde reci mi zasto nijeeee??
Molim te kad si tako pametan, objasni zasto nije kretenski. ajde, jer ja ne kontam, majkemi. Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

to bi bilo isto ovako, ti mene muvas, ja tebe ispalim, i onda se ona moja crvenokosa drugarica zesce napali na tebe al nece da te muva zato sto sam joj ja rekla da sam te ispalila...
Shocked
vat da fak???? Shocked Laughing

škorpijica
~ noćna mora mnogih ~
<font color='blue'><b>~ noćna mora mnogih ~</b></font>

Datum registracije: 07 Sep 2004
Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 19, 2009 9:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Poslednje dve poruke obrisane, privatni chat i sta ste pricali na pp ili msn ostavite za privatisanje, ovde se drzite teme Wink Idemo dalje...

"...dvoje ljudi koji su se voleli ne mogu biti prijatelji, jer se svaki susret svodi na previše tajanstvenih pogleda, da bi se prestali nadati..."
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis."

Hot Cherry
Banovan!

-!Every Girl's Nightmare!-
-!Every Girl's Nightmare!-

Datum registracije: 22 Dec 2006
Mesto: PederLand

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 19, 2009 9:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sto si pocrvenela.. nemoj viiices Laughing Laughing Laughing Laughing Wink

Samo me zanima sta mislite o ovakvim stvarima?
gadno

Koliko muskarcu znaci misljenje drustva o devojci tj. buducoj devojci?
zavisi od ososbe

Koliku ulogu ima njegovo drustvo, kad se..bira devojka?(kako ruzno zvuci )
ima.. zavisi od osobe Laughing
I koliko muskarci slusaju drustvo? I dali dozvoljava da se prakticki drustvo odluci umesto njega?
isto zavisi od osobe
Dali ste vi ikada imale problema sa drustvom vaseg izabranika?
imao.. i nisam ih slusao Razz

jbstapar
[Caliente con el fuego]
<b>[Caliente con el fuego]</b>

Godine: 33

Datum registracije: 17 Maj 2006
Mesto: Does it matter?

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Ned Apr 11, 2010 2:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

evo da malo tema zivne.. Wink

Sta ako ste u nekoj ''semi'' vec duze vreme, i taj decko je nesto kao jako popularan, i njegovo drustvo ne smatra da ste dovoljno dobri za njega. Dolazi do te granice da vas slikaju sa najboljim drugom, onda slike pokazuju njemu i kazu: 'Vara te'.. Decko gaji neka osecanja prema vama, ali je jako naivan i puno mu znaci ko ce sta reci. Pitate se da li se vredi boriti? Da li taj decko zaista ima neka osecanja? Confused

*Mayche*
.:Lust Stained Despair:.
<b>.:Lust Stained Despair:.</b>

Godine: 39

Datum registracije: 17 Dec 2007
Mesto: Zvezdica na nebu

demrepcongo.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 14, 2010 5:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Njegovo drustvo je njegovo drustvo, ne mesaju se u vezi kao ni moje. Iako smo mi skoro uvek sa mojim drustvom, moje drustvo savetuje samo kad ja pocnem da grmim na njega..al eto je to.

nedaub
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 02 Jun 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 11, 2010 10:52 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Extra sam sa njegovim drushtvom.... Super se slazhem.... Smile Smile

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJENA soba ~ -> Njegovo drustvo Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2
Strana 2 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon