:: |
Autor |
Poruka |
jbstapar [Caliente con el fuego]
|
Godine: 33
Datum registracije: 17 Maj 2006 Poruke: 10893 Mesto: Does it matter?
|
|
|
|
|
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
Poslednje dve poruke obrisane, privatni chat i sta ste pricali na pp ili msn ostavite za privatisanje, ovde se drzite teme Idemo dalje...
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
Hot Cherry Banovan! -!Every Girl's Nightmare!-
|
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 29710 Mesto: PederLand
|
|
Sto si pocrvenela.. nemoj viiices
Samo me zanima sta mislite o ovakvim stvarima?
gadno
Koliko muskarcu znaci misljenje drustva o devojci tj. buducoj devojci?
zavisi od ososbe
Koliku ulogu ima njegovo drustvo, kad se..bira devojka?(kako ruzno zvuci )
ima.. zavisi od osobe
I koliko muskarci slusaju drustvo? I dali dozvoljava da se prakticki drustvo odluci umesto njega?
isto zavisi od osobe
Dali ste vi ikada imale problema sa drustvom vaseg izabranika?
imao.. i nisam ih slusao
|
|
|
jbstapar [Caliente con el fuego]
|
Godine: 33
Datum registracije: 17 Maj 2006 Poruke: 10893 Mesto: Does it matter?
|
|
evo da malo tema zivne..
Sta ako ste u nekoj ''semi'' vec duze vreme, i taj decko je nesto kao jako popularan, i njegovo drustvo ne smatra da ste dovoljno dobri za njega. Dolazi do te granice da vas slikaju sa najboljim drugom, onda slike pokazuju njemu i kazu: 'Vara te'.. Decko gaji neka osecanja prema vama, ali je jako naivan i puno mu znaci ko ce sta reci. Pitate se da li se vredi boriti? Da li taj decko zaista ima neka osecanja?
|
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
Njegovo drustvo je njegovo drustvo, ne mesaju se u vezi kao ni moje. Iako smo mi skoro uvek sa mojim drustvom, moje drustvo savetuje samo kad ja pocnem da grmim na njega..al eto je to.
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
nedaub Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 02 Jun 2007 Poruke: 21
|
|
Extra sam sa njegovim drushtvom.... Super se slazhem....
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|