www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

TEMPTATION Trazi
Strana prethodna  1, 2
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Naša MP3 riznica ~ -> ~ Tražim ~
::  
Autor Poruka
TEMPTATION
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 16 Sep 2009

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 10, 2010 12:29 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sad mi treba nesto od RespeCt ako mozete da nadjete. Od njih imam jednu pesmu:Jedna noc kajanja.
Hvala unapred

Raziel@Nosgoth
א Ali Alakinא
<i><b>א Ali Alakinא</i></b>

Datum registracije: 21 Avg 2007
Mesto: The Pillars of Nosgoth...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 10, 2010 10:50 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mislim da ce ti se svideti Arrow RespeCt - "Jedina". Wink

Uzivaj, TEMPTATION! Cool

TEMPTATION
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 08, 2010 9:33 pm    Naslov poruke: TEMPTATION Trazi Na vrh strane Na dno strane

Jel mozete da mi nadjete sve pesme od grupe AETAR(Etar) osim pesama sanjaj me i zacetak
Moja adresa je hboskovic78@gmail.com
Hvala unapred

[Edit by Raziel@Nosgoth: Spojena dupla tema. Molim clana da sve ono sto trazi pise u jednoj/ovoj temi.]

Raziel@Nosgoth
א Ali Alakinא

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 02, 2010 1:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Evo jedne od mene Arrow Etar - "Nema te"! Idea

Dobri su... Cool

TEMPTATION
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 02, 2010 2:01 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mnogo ti hvala...Bas si me obradovao... Very Happy Zelim svima srecne Uskrasnje praznike Smile Ako neko nadje jos neke pesme neka mi ih posalje Smile a i predlazem moderatorima da ih postave na sajt Idea

TEMPTATION
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Apr 10, 2010 1:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Potrebna mi je pesma od Broken Strings - Odlazim.Postoji spot na YouTube ali ne mogu da je nadjem u mp3 formatu.I treba mi jos jedna pesma ali ne znam naziv i izvodjaca pesme ali refren ide otprilike ovako

Opsesija moja ti si veceras
prilaze ti mnogi al ti ti im se ne das
prihvatas moj pogled ko oblak dima
padas na osmeh moj i to te prima...

Raziel@Nosgoth
א Ali Alakinא

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 14, 2010 10:43 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Trazena pesma ti je poslata, a za taj refren se mozes obratiti ostalima u dobro poznatoj temi Tražim naziv DOMAĆE pesme ili izvođača...! Razz Wink

Uzivaj uz www.domaci.de! Cool

TEMPTATION
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 24, 2010 1:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Trazim pesmu od Danijele Zujic - Mokra

Mokra od tudjih suza si
mokra si kao od kise
mokra od tudjih suza
bilo bi ti previse...

i Irish Stew of Sindidun - Puzzle of Life (postoji video na you tube ali ne mogu da nadjem u mp3 formatu),mada mozete i ceo album da mi posaljete ako nadjete...

Hvala unapred...

Raziel@Nosgoth
א Ali Alakinא

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 24, 2010 1:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Poslata prva od dve trazene pesme. Wink

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Naša MP3 riznica ~ -> ~ Tražim ~ -> TEMPTATION Trazi Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2
Strana 2 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon