:: |
Autor |
Poruka |
ivaaaaaa Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 11 Avg 2006 Poruke: 192
|
|
reci su teske.uglavnom.mnogo puta sam rekla nesto sto nisam mislila,to je glupost...i kad nesto kazes tesko ispravis,najcesce zbog ponosa...a svi znamo koliko se frljamo sa recimo i koliko lupetamo..kakva crna moc
|
|
|
|
|
|
NekiLudi Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 18 Nov 2006 Poruke: 55
|
|
rijeci su najjace orudje..i s njima treba pazljivo jer rade svasta
|
|
|
|
|
|
TweexY Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 24 Sep 2006 Poruke: 116
|
|
Reci jesu moje igracke, cakle mi se u glavi kao oni sareni
staklici kaleidoskopa i svaki put mi je druga slika u ocima kad
zazmurim.
Djorjde Balasevic
|
|
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
TweexY je napisao/la sledeće: | Reci jesu moje igracke, cakle mi se u glavi kao oni sareni
staklici kaleidoskopa i svaki put mi je druga slika u ocima kad
zazmurim.
Djorjde Balasevic
|
Moraću da iscitiram kompletno
'Reči jesu moje igračke, cakle mi se u glavi kao oni šareni
staklići kaleidoskopa i svaki put mi je druga slika u očima kad
zažmurim.
Ali, postoje u nama neke neprevodive dubine,
postoje u nama neke stvari neprevodive u reči, ne znam...'
Katkad pravovremene i odabrane, snažne, a nekad, o5, tako nebitne i nepotrebne.
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
afibamarih Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 105
Datum registracije: 29 Feb 2008 Poruke: 80 Mesto: Arcadia
|
|
budidobar je napisao/la sledeće: | jedan filozof je rekao neshto shto je u to vreme pokrenulo svet a to je :
"koliko mogu reci, toliki je moj svet " , znachi koliko je nasha moc da kazemo, isprichamo, objasnimo tolika je velichina nasheg sveta. hm... interesantno.
razmishljao sam o tome i doshao do zakljuchka da u ovome ima istine. kako ? jednostavno! onoliko koliko uspem da kazem, objasnim..toliko ili chak i vishe dobijem. ako cutim , ne govorim, moj svet se svodi na mene, i dobijam samo onoliko koliko sam sebi mogu dati, a da li je to dovoljno, ipak je svet puuuuno veci ?!?!
shta vi mislite o svemu tome ? kolika je po vama moc rechi ? sposobnosti reci ? da li je to zaista moc ? | Moc reci je stravicna! To odlicno znam. Mogu puno da postignem recima. Odlican sam govornik. Skoro da nema granica mojoj moci ubedjivanja ljudi.
|
_________________ ET IN ARCADIA EGO!
Una salas victis, nullam sperare salutem! |
|
|
|
|
***Margarita*** Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 02 Okt 2007 Poruke: 367 Mesto: Beograd
|
|
reci bole. reci spasavaju. reci ubijaju.
reci su kao cipele, starih se stidimo, a nove zuljaju. reci su kao odeca nekada sive i otrcane, nekada pomodne, cesto neukusne. one su deo predstave o nama. one su nas stil, one su odsustvo stila.
one coveka mogu predstaviti kao gospodina, kao bela kosulja i kravata, a mogu ga dovesti u nepriliku kao raskopcan slic.
|
_________________ I barely know you,but somehow I know what you're about.play with my mind. |
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Riječi ... zlatne, poput melema za dušu, tople, drage, potrebne kao vazduh i voda ... riječi surove, okrutne, britke poput sablje, skidaju glavu i ubijaju ... riječi su zaista čudesno moćne.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
zucica Upozorenja: 1 od 3 Upućeni član
|
Datum registracije: 08 Maj 2010 Poruke: 301 Mesto: Odžaci
|
|
Tri stvari se ne mogu vratiti : proteklo vreme, ispaljen metak, izgovorena reč.
Pazi šta govoriš.
|
_________________ KAKVE SU TI MISLI TAKAV TI JE ŽIVOT |
|
|
|
|
zucica Upozorenja: 1 od 3 Upućeni član
|
Datum registracije: 08 Maj 2010 Poruke: 301 Mesto: Odžaci
|
|
***Margarita*** je napisao/la sledeće: | reci bole. reci spasavaju. reci ubijaju.
reci su kao cipele, starih se stidimo, a nove zuljaju. reci su kao odeca nekada sive i otrcane, nekada pomodne, cesto neukusne. one su deo predstave o nama. one su nas stil, one su odsustvo stila.
one coveka mogu predstaviti kao gospodina, kao bela kosulja i kravata, a mogu ga dovesti u nepriliku kao raskopcan slic. |
bravo.......
|
_________________ KAKVE SU TI MISLI TAKAV TI JE ŽIVOT |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|