:: |
Autor |
Poruka |
snnex Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 48
Datum registracije: 18 Apr 2010 Poruke: 16 Mesto: Banja Luka
|
|
Da li iko zna o cemu pise ovaj pisac? Da li je iko procitao? Ako jeste, moze li da podijeli sa mnom odusevljenje ili sam ja nasla ko zna sta u tim knjigama da mi se toliko svidjaju.
|
_________________ svi putevi nekuda vode... |
|
|
|
|
|
|
|
Znaci niko nije procitao nindju, miko, sirene, ronina itd? ?
|
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Naravno da jesmo, ali pogledaj mi godine Toliko ih je prošlo, a voljela sam njegove knjige, vidim da čitaš takvu vrstu literature, ok je to, mada one po meni nikada i nisu imale neku veliku književnu vrijednost, tek razonode radi sam ih čitala, no već i zaboravila. Po meni i onome što vidim da čitaš, mislim da bi ti se svidio i Dejvid Morel, dosta je akcije, interesantnih zapleta i neobičnih ljudskih sposobnosti.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
|
|
|
Čitam ja štošta, ali me kod njega oduševljava što piše sa dubiozom, ne mogu naći nešto što je napisano samo da bi bilo napisano ili da bi popunio prazninu.
ne znam da li sam upisala svoje godine ali ja imam 34. Oduševljava me što sam čitajući te knjige bila u japanu zajedno sa glavnim likom i što čovjek priču stavlja u jedan istinit okvir, potkrijepljen činjenicama i našim poznavanjem istorije. Baš sam se navukla, bez obzira na vrijednost ili ne.
možda je dosta do mene, imam jaku maštu a lustbader je dobro raspiruje.
|
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Pa sad ... ja sam ga čitala zaista jako, jako mlada, prije ihihi godina, ali ni tada kao ni sada nisam mogla da se potpuno skoncentrišem na njegove opise pojedinih akcija, prosto, mozak mi ne radi u tom pravcu i dosta me je zbunjivalo, pa sam čak, eto iskrena da budem u potpunosti, pojedine dijelove prikaza i opisa akcija čak i preskakala. Svako nađe sebe u piscu ili djelu, šta znam, više sam neki misaoni tip, takva djela i čitam. Samo ti uživaj, lijepo je znati i vidjeti kada neko uopšte i čita u današnja vremena. Što rekla jedna naša poznata "zvijezda": "Pročitala sam elektronsku Tvrđavu" ili ona druga: "Pročitala sam sva djela Ane Karenjine" itd.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
|
|
|
‚‚sirene‚‚ je knjiga puna dobrih opisa, strasti, ljubavi, psihologije. Jednim svojim dijelom me podsjeća na ‚‚zločin i kaznu‚‚, ne pitajte zašto, možda je to samo moj aasocijacija, ali sasvim tačno govori o stvarnosti u kojoj se sve plaća. Jedino ne završava kao ‚‚zločin i kazna‚‚.
toplo preporučujem.
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|