:: |
Autor |
Poruka |
pavlito Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 15 Dec 2008 Poruke: 26 Mesto: Beograd
|
|
Citat: | kad mi kaze volim te kao ortaka, ja joj kazem daj ne lozi se, samo sam hteo sex Very Happy |
ova je dobra, hahahahaah.... a sad vezano za temu, ja sam dobio takav vid korpe pre godinu dana od ortakinje sa kojom se i danas vidjam, e sad treba mi savet, sad smo u mnogo boljim odnosima nego tad, dal da krenem ponovo pa da vidim sta ce opet da mi kaze ili nesto drugo... ???
|
_________________ Cuvam noc od budnih... |
|
|
|
|
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
^^Ma jok, ima josh peska na dnu mora - koliko hocesh. A ti kako hocesh.
|
|
|
|
pavlito Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 15 Dec 2008 Poruke: 26 Mesto: Beograd
|
|
hvala za savet... barabo bas si filozof
|
_________________ Cuvam noc od budnih... |
|
|
|
|
velociraptor Banovan!
|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com
|
|
Zhivo me intreresuje mishljenje clana mcpljugic na ovu temu.
Dzaba sve ovo shto pishemo/te, kad nema glavne zvezde da nam razreshi ovaj Gordijev cvor.
Sa nestrpljenjem ocekujemo Bosketova razmishljanja.
Verujem u mushko /zenska prijateljstva i ne mislim da je to devojkama/zhenama izgovor da odbiju nekoga.
|
|
|
|
|
|
Bobak_BL * Domaci Lazov *
|
Datum registracije: 06 Avg 2010 Poruke: 8210 Mesto: sta te briga...za moje mjesto...
|
|
pa, ne znam vi kao nikad niste koristili, ovako nesto.
sta ima da mislis, nemas sta misliti, mala je vaspitana, i nece da ti kaze da odjebes.
a, ti sto ti treba savjet, mani se nje...jer i ako bude nesto, od vas,
opet kad zabalavi za nekim drugim, kulturno ce te oduvati...
prestani se druziti s ljudima koji ti glume prijatelje, a ne mogu ti reci neke reci u lice.
Vjerujem i ja u raznorazna prijateljstva...logicno je, zelim da budemo raja, to i zeli,
jer ne zeli da se mota s tobom...kakvo tu treba objasnjenje.
|
_________________ S ljubavlju je isto
kao i sa sjenom...
ako za njom trcis,
dostici je neces nikada.
no samo joj okreni ledja,
ona ce te zauvijek slijediti.... |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|