:: |
Autor |
Poruka |
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
Ah, ta ljubav – živimo za nju, nadamo se zbog nje, sekiramo se, smijemo, plačemo, a bogami, ponekad i ginemo zbog tog čudnog stanja.
Koliko vam se puta desilo da se zaljubite u pogrešnog... E, pa eto, meni jeste jednom. Da, bilo je to vrijeme kada sam bila mlada i luda. Sreća što je to sada samo davno prošlo vrijeme, ali je tada zaista boljelo. Bio je lijep, namirisan s osmijehom koji poziva na upoznavanje i pogledom koji me je natjerao na grijeh.
Koliko je čovjeku potrebno da se zaljubi?! Minut, sat, dan, mjesec..? Za druge ne znam, ali meni je bio dovoljan samo taj jedan pogled da pomislim kako je On čovjek moga života. Od trenutka kada sam ga ugledala htjela sam samo njega i sve s njim.
Ali, nažalost sve osim njegovog imena na kraju se ispostavilo kao velika laž. Ja sam bila zaljubljena, a on samo omamljen prekomjernom količinom alkohola. Evo, malo ću sebi sada laskati, pa ću reći kako su njegove oči gledale samo mene, ali oči cijele kafane bile su uprte u njega. Govorio je sve one slatke riječi poput: kako si lijepa, zgodna, šarmantna, imaš prelijep osmijeh i sl., ali kao što i pretpostavljate samo s jednim ciljem, koji ovoga puta neću ni izgovarati.
Sve se brzo završilo, a ja sam ujutro shvatila kako sam bila zaljubljena u jednog velikog gada, koji je svoj pečat ostavljao na svim slatkim curicama. Uništio je moju vjeru u ljubav, kao i cijeli moj svijet.
Htio je seks, ali zar je to pravi način, kriti se iza slatkorječivosti i lijepog izgleda.. Naučila sam da ne vjerujem laskavcima koji komplimente sipaju kao iz rukava, pa vam tako kažu kako ste ultra zgodne, iako ste zapravo visoke 1.60, te imate široke bokove i male noge.
Drage moje, patnja je neizostavna u ovakvim slučajevima, ali što vas ne ubije, ojačat će vas.
Na kraju sam izvukla vrijednu životnu pouku koju evo sada dijelim sa vama...
Klonite se muškaraca za kojima se okreće cijela kafana, jer kako kažu pametniji i iskusniji: Lijep muškarac je svačiji muškarac!
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Na žalost, imala si ne rijetko i loše iskustvo i možda si stoga tako kategorična kao i mnoge druge opečene žene. Ali svako pravilo ima i svoj izuzetak i stoga ne mogu biti kategorična i složiti se sa tom tvrdnjom, mogu samo reći da se pazite takvih muškaraca, ali ne mora značiti da je svaki lijep muškarac i opasan i podmukao. Imala sam ih u svom životu i lijepih i zgodnih i zaista su bili moji, ne povrijedivši me na takav surov način. Ne znam, možda im nešto u meni to nije dozvoljavalo, i možda sam subjektivna u svom razmišljanju sada, ali mišljenja sam da ne treba zbog jednog lijepog muškarca koji je učinio loše stvari okrivljavati druge vrijedne poštovanja.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
Nisam ovo ja pisala, ovo sam nasla, ali mogu da se slozim.
Ovo je meni moja mama rekla "Lep muskarac je svaciji muskarac"
U mom slucaju je to istina. Svako ga gleda, uglavnom su egocentricni...ali uvek ima izuzetaka
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
Double Hearts Love Sucks
|
Godine: 35
Datum registracije: 12 Maj 2009 Poruke: 2618 Mesto: i'm an amazing guy who has the killer looks
|
|
|
|
|
Alexns Tinkerbell's pixie dust
|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|