www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Lijep muškarac je svačiji muškarac
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJENA soba ~ -> ~ Ženska razbibriga ~
::  
Autor Poruka
*Mayche*
.:Lust Stained Despair:.
<b>.:Lust Stained Despair:.</b>

Godine: 39

Datum registracije: 17 Dec 2007
Mesto: Zvezdica na nebu

demrepcongo.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 23, 2010 10:59 pm    Naslov poruke: Lijep muškarac je svačiji muškarac Na vrh strane Na dno strane

Ah, ta ljubav – živimo za nju, nadamo se zbog nje, sekiramo se, smijemo, plačemo, a bogami, ponekad i ginemo zbog tog čudnog stanja.

Koliko vam se puta desilo da se zaljubite u pogrešnog... E, pa eto, meni jeste jednom. Da, bilo je to vrijeme kada sam bila mlada i luda. Sreća što je to sada samo davno prošlo vrijeme, ali je tada zaista boljelo. Bio je lijep, namirisan s osmijehom koji poziva na upoznavanje i pogledom koji me je natjerao na grijeh.

Koliko je čovjeku potrebno da se zaljubi?! Minut, sat, dan, mjesec..? Za druge ne znam, ali meni je bio dovoljan samo taj jedan pogled da pomislim kako je On čovjek moga života. Od trenutka kada sam ga ugledala htjela sam samo njega i sve s njim.

Ali, nažalost sve osim njegovog imena na kraju se ispostavilo kao velika laž. Ja sam bila zaljubljena, a on samo omamljen prekomjernom količinom alkohola. Evo, malo ću sebi sada laskati, pa ću reći kako su njegove oči gledale samo mene, ali oči cijele kafane bile su uprte u njega. Govorio je sve one slatke riječi poput: kako si lijepa, zgodna, šarmantna, imaš prelijep osmijeh i sl., ali kao što i pretpostavljate samo s jednim ciljem, koji ovoga puta neću ni izgovarati.

Sve se brzo završilo, a ja sam ujutro shvatila kako sam bila zaljubljena u jednog velikog gada, koji je svoj pečat ostavljao na svim slatkim curicama. Uništio je moju vjeru u ljubav, kao i cijeli moj svijet.

Htio je seks, ali zar je to pravi način, kriti se iza slatkorječivosti i lijepog izgleda.. Naučila sam da ne vjerujem laskavcima koji komplimente sipaju kao iz rukava, pa vam tako kažu kako ste ultra zgodne, iako ste zapravo visoke 1.60, te imate široke bokove i male noge.

Drage moje, patnja je neizostavna u ovakvim slučajevima, ali što vas ne ubije, ojačat će vas.

Na kraju sam izvukla vrijednu životnu pouku koju evo sada dijelim sa vama...

Klonite se muškaraca za kojima se okreće cijela kafana, jer kako kažu pametniji i iskusniji: Lijep muškarac je svačiji muškarac!

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 23, 2010 11:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Na žalost, imala si ne rijetko i loše iskustvo i možda si stoga tako kategorična kao i mnoge druge opečene žene. Ali svako pravilo ima i svoj izuzetak i stoga ne mogu biti kategorična i složiti se sa tom tvrdnjom, mogu samo reći da se pazite takvih muškaraca, ali ne mora značiti da je svaki lijep muškarac i opasan i podmukao. Imala sam ih u svom životu i lijepih i zgodnih i zaista su bili moji, ne povrijedivši me na takav surov način. Ne znam, možda im nešto u meni to nije dozvoljavalo, i možda sam subjektivna u svom razmišljanju sada, ali mišljenja sam da ne treba zbog jednog lijepog muškarca koji je učinio loše stvari okrivljavati druge vrijedne poštovanja.

*Mayche*
.:Lust Stained Despair:.
<b>.:Lust Stained Despair:.</b>

Godine: 39

Datum registracije: 17 Dec 2007
Mesto: Zvezdica na nebu

demrepcongo.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 23, 2010 11:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nisam ovo ja pisala, ovo sam nasla, ali mogu da se slozim.
Ovo je meni moja mama rekla "Lep muskarac je svaciji muskarac"
U mom slucaju je to istina. Svako ga gleda, uglavnom su egocentricni...ali uvek ima izuzetaka

Double Hearts
Love Sucks
Love Sucks

Godine: 35

Datum registracije: 12 Maj 2009
Mesto: i'm an amazing guy who has the killer looks

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 23, 2010 11:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Necu se sloziti Exclamation
Ja sam ja.. ako hocu > DA.. ako necu > NE Razz Laughing

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Apr 24, 2010 6:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Samo kad lepe zene nisu svacije.. Laughing Laughing

The tears of a clown make the whole world laugh.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJENA soba ~ -> ~ Ženska razbibriga ~ -> Lijep muškarac je svačiji muškarac Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon