:: |
Autor |
Poruka |
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
kada se voli,nema laznih ljubavi. sve su prave, sve se osecaju, sve bole kad se prekinu, sve su tu i sve se vole.
|
|
|
|
|
|
Aco 88 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 25 Jun 2007 Poruke: 65
|
|
Citat: | Moje misljenje je da ljubav dolazi sama po sebi posle nekog vremena dok ste za partnerom/partnericom, Jer nemoze niko da kaze da je 100%zaljubljen kada zapocne vezu to dolazi malo kasnije jer kad upoznajes curu ili momka ti se prvo vatas na izgled ili karakter i tada mislis da ga volis ali nisi potpuno siguran u tome. a mozda si i siguran ali druga strana nije. Ljubav se najbolje oseti malo kasnije u vezi. Bar to je moje misljenje.
pozdrav |
U potpunosti se slazem ...
|
|
|
|
|
|
Konjanik Ludi Bosanac
|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
|
|
pravu ču ljubav saznati kad budem star sa svojom dragom šetao parkom, kad budemo sami sjedili u kući/stanu, i kad nam unuci dođu da sa nama popiju kafu...
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
|
*miss jr* Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 10666 Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...
|
|
Kada pticu stanu u letu, kada zemlja prestane da se okrece... Makar to bilo za delic sekunde u kome smo nas dvoje... Nebitno je vreme, nebitno je mesto... Samo on, ja i MI...
|
|
|
|
|
unbreakable Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 30 Jun 2008 Poruke: 14
|
|
imad je napisao/la sledeće: | Kako znate da je vasa ljubav prava?
Da li po tome sto se osecate svakim danom ispunjenim srecnim uvek ste optimisticni ili....?
Kako vi vidite ljubav...?
Kako osetite da je to to i da zelite da sa tom osobom ostanete do kraja zivota? |
ne mogu zamisliti tren bez njega, svoj zivot a da on nije u njemu... ovog trena bih s njim osla na kraj svijeta.. i sto uvijek kazem, poginula bih za njega bez razmišljanja....
|
|
|
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
ako mene pitate to ne mozete nikad da znate..
trenutacno pomislite da je to to.. ono pravo.. a sutra mozda useta neko treci.. ili ko zna, mozda osecanja jednostavno nestanu..
trenutno volimo, trenutno nam je lepo, trenutno je to ono pravo...
ona prava ljubav se pokaze nakon 20 godina braka i kada oboje sa potpunom sigurnoscu kazete da se jos uvek volite.. e to je ona prava ljubav
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
Sve ove prethodne teme "da li prava ljubav moze nestati" , i bla i truc i sve, me opet vracaju na ovo pitanje. Kako uopste znamo da je neka ljubav prava?
Ok,gledali smo na filmu, citali smo u knjigama, ali to su mahom neki sabloni ili neciji dozivljaj iste. Mozda ja bas ne spadam u taj sablon, mozda je bas neka ljubav prava a da nije explozivna. Da nisu vatrometi i da nije bucno. Mozda se bas neka prava ljubav potkrade i uvuce vam se pod kozu. Postane deo vas i obuzme vas celog. Mozda je to prava ljubav. Tiha voda breg roni.
Mozda...
Mislim da ne postoji univerzalno resenje,neka definicija primenljiva za sve veze tj ljubavi ovog sveta. Kad se voli -voli se i ponavaljam ono sto sam vec rekla-> svaka je ljubav prava. Ali dodacu, mozda samo jedna od njih potraje za ceo zivot ili nas iz korena promeni.
|
|
|
|
|
|
anchi22 •• 20:01 ••
|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463
|
|
Vreme pokaze dal je ljubav prava i dal je zaista to ono pravo. Prava ljubav je ona koja ne nestaje, vec ona koja jaca, koja je prisutna u dobro i u zlu, ona koja opstane, prava ljubav je ona gde nemoras se pretvarat i biti ono sto nisi, ona koja nam pruzi priliku da uzivamo u svemu, u sreci, unucicima itd., koja prevazidje sve prepreke nadjene na putu, kad se covek oseca ispunjenim u svakom smislu to je ono pravo, sve to necemo znati jer ponekad se predjemo, zato sto srcu se ne naredjuje i ono voli vise puta al pravo se voli samo jednom.
Kad se oseti ono pravo to ce i opstati i biti vecno, dobro bas nemoze sve biti vecno niti za garant al bas tako mozemo saznati da je to ono sto smo trazili i za sta smo tragali celog zivota.
Sve su ljubavi na neki nacin i sve ostave neki trag al kao prava ljubav nijedna nemoze da ostavi tako dubok trag koji ce se pamtiti ceo zivot.
Citat: | Prava ljubav... Osećam je, a premalo reči postoji da bih je mogla verno opisati. Ispunjava me svaki dan, svaku poru moje kože, svaki delić mog uma i tela.
Kako znam? Najviše po malim stvarima koje su ustvari strašno krupne... Znam po tome da već godinama svako jutro prva moja pomisao leti njemu, kao i poslednja pred spavanje... Znam po noćima koje je probdeo kraj mene kada mi je bilo loše, i mojim noćima probdevenim kraj njega u istoj situaciji... |
I bas ovo sam zapazala i veoma je lepo opisano, prava ljubav je neopisiva i tesko je naci reci koje bi mogle opisati sve u potpunosti, ni daljina ni nista nemoze spreciti ako ima zara i ako je to ono zbog koje drhtimo na sam pomisao.
|
|
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
On dobro izgleda, odličan je u krevetu, izvodi vas na romantična mjesta, nasmijava i zbog svega toga u vašim očima je predivan, najbolji. Volite ga i on voli vas, ali ipak jednim dijelićem mozga razmišljate da li je baš on taj pravi.
Kako bi razriješili tu slatku misteriju donosimo vam nekoliko stvari zbog kojih baš njega trebate čuvati, maziti i paziti:
- Pamti sitnice koje vas čine srećnom i često vas obraduje nekom od njih, bilo da je riječ o omiljenoj čokoladici ili mjesta gdje vas je prvi put poljubio
- Donosi vam sitne poklončiće bez ikakvog povoda
- Nazove vas ili pošalje poruku samo da čuje kako ste
- Svaki put kada upoznaš nekoga od njegovih prijatelja, oni obavezno kažu: „Već smo čuli toliko toga o tebi...“
- On želi da zna sve o tebi i nikada vas neće prekinuti ako počnete pričati o cipelicama i tašnicama, nego će se pokušati uključiti u razgovor ili strpljivo saslušati do kraja
- Kada ste bolesni, pravi vam čaj, kupuje lijekove, prati vas do doktora i čak satima sjedi kraj vašeg kreveta
- Ako ima neki problem obavezno se prvo sa vama posavjetuje
- U seksu nikada nije sebičan već se maksimalno trudi i vama priuštiti zadovoljstvo
- Nije mu teško sa vama hodati po tržnim centrima u potrazi za trendy krpicama i šminkom
- Ne pravi problem kada mu kažete da uvečer izlazite sa drugaricama i da taj izlazak može potrajati do ranih jutarnjih sati. Čak naprotiv podržava vas u tom smislu, jer vam vjeruje, pa se i vi sjetite toga kada on „zaglavi“ sa društvom.
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
šamar Iskusni član
|
Godine: 115
Datum registracije: 29 Dec 2008 Poruke: 906 Mesto: diznilend
|
|
Ako znas sta hoces, znas i ko je dobar za tebe...
Tacnije, trebas prvo da poznajes sebe...da bi znao da li je neko pravi ili ne...
Ako se sa nekim dobro slazes, ako se razumete u vise od jedne stvari,
i ako vam je sex zdrav, lako se zavolite...
Ostalo nista nije vazno....
|
_________________ Oprezni ljudi koji na sve misle, koji sve predviđaju, stalno upadaju
u klopke, jer računati na poteškoće,
znači stvarati ih. |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|