:: |
Autor |
Poruka |
igel Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 14 Sep 2006 Poruke: 44
|
|
Dani Filth je napisao/la sledeće: | Zna li neko ovde da programira igre sa OpenGl? |
red book
pocetak i kraj
|
|
|
|
|
|
igel Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 14 Sep 2006 Poruke: 44
|
|
jeca123 je napisao/la sledeće: | pitanje za C :jel se 'pointers' koriste samo za chars. ucim o njima ali neznam zasta se sve upotrebljavaju. |
za sve se koriste, glavna stvar u C
|
|
|
|
|
|
^^NESA^^ Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 31 Mar 2005 Poruke: 160 Mesto: PROKUPLjE
|
|
E mislim...stvarno vam se divim narode. Pa ja ove godine sam dobio u skoli predmet PROGRAMSKI JEZICI, ali mi nikako ne ide. Tu ucimo ovaj C++, ali ga ja uopste ne kapiram. Nemam pojma kako cu da dam taj predmet.
|
|
|
|
|
|
Lord_SeT Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 11 Dec 2006 Poruke: 3
|
|
Imamo poteskoca u zadnje vreme. Inace upravo smo radili konstruktore i nemamo blage veze pa se pitamo ako neko moze malo da nam pojasni oko toga u vezi klasa.
P.S. kako da se inicijalizuje konstruktor(podrazumevani ) i kako se posle poziva u main-u? Kompajler visual studia 2003.NET malo pravi probleme.
|
|
|
|
|
|
Lord_SeT Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 11 Dec 2006 Poruke: 3
|
|
[duk] je napisao/la sledeće: | Ja sam napisao par programa....ali nikako ne znam zašto nikada neće prozor da stoji duže od delića sekunde...
Ako neko zna, neka mi pošalje odgovor na dusankil@gmail.com |
Pa moras da ga startujes iz cmd-a bre!!!!!! Ili ga startuj bez debbuging-a preko C-a, ili ubaci dva reda koda na kraju sa for petljom da te izbaci kad oces. A ako pritisnes dovoljno brzo printscreen mozda i uvatis rezultat. Mozda!!! :microwave: :silly:
|
|
|
|
|
|
Pedjanbg Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 20 Jan 2006 Poruke: 229 Mesto: Novi Beograd
|
|
Lord_SeT je napisao/la sledeće: | Imamo poteskoca u zadnje vreme. Inace upravo smo radili konstruktore i nemamo blage veze pa se pitamo ako neko moze malo da nam pojasni oko toga u vezi klasa.
P.S. kako da se inicijalizuje konstruktor(podrazumevani ) i kako se posle poziva u main-u? Kompajler visual studia 2003.NET malo pravi probleme. |
Konstruktori su metode koje imaju isti naziv kao i sama klasa, a sluze za inicijalizaciju instance date klase. Podrazumevani konstruktor je onaj koji se moze pozivati bez argumenata (dakle, ne prima ni jedan, ili su podrazumevani). Sluzi za stvaranje objekta bez inicijalizacije. Ako nije naveden nijedan konstruktor, generise se podrazumevani sa praznim telom (barem koliko se secam C++-a).
|
_________________ Life sucks. Then you die. |
|
|
|
|
[duk] Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 24 Jan 2006 Poruke: 90 Mesto: bgd
|
|
Hehe, evo mene par godina kasnije, slucajno gledam ovu temu i vidim da sam pisao nesto
Nisam jos radio C++, ali jesam pascal, C, delphi i javu. Ukoliko nekome treba nesto iz C-a, tu sam
...inace, ne znam koji sma tada imao problem... Uglavnom, imam resenje :DDDD
|
_________________ Whitehat |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|