www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Nada
Strana prethodna  1, 2
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Filozofija ~
::  
Autor Poruka
:LOL:
>bitchy witch<
<b>>bitchy witch<</b>

Godine: 38

Datum registracije: 18 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 22, 2007 11:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne definisem je, gajim je. Ona spasava zivote i volim da je imam u "rezervi" u svakom trenutku Very Happy

..:: MaYa ::..
Banovan!

° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
<b>° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °</b>

Datum registracije: 14 Okt 2006
Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 23, 2007 12:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Eliot je sreda je napisao/la sledeće:
Samo pomislite sta bi bio covek bez nade?
Padao bi na sitnicama, postajao depresivan i apatican. Oko nas bi setali sami ocajnici.
Nada je sve u zivotu. Nada ljudima daje snagu da se bore sa teskim bolestima, nadu da ce sve biti dobro, da ce naci bolji posao, da ce doci bolje vreme...Nada je pokretac pozitivne energije oko nas.

potpisujem...

slazem se u potpunosti...
Wink

~ Banetova Žena ~

***Margarita***
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 39

Datum registracije: 02 Okt 2007
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Apr 11, 2010 1:30 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nada je jedan od onih lekova koji uopste ne lece, vec samo produzavaju patnju.

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Apr 11, 2010 1:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nada jeste iluzija, ne organ koji nas boli i kojeg osjećamo, svakako je iluzija, ali ona bez koje bi mogli 'ladno da legnemo i da se ugasimo. Ja i sad imam nadu u nešto bolje, ljepše, nadu u prijatelje, ljude, u dobrotu, u ljepše sutra od danas. Iluzija, ali potrebna i nešto što ne smeta nikom živom na svijetu. Ali je dobro čuvam i ne dozvoljavam zlu da je uništi.

***Margarita***
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 39

Datum registracije: 02 Okt 2007
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Apr 11, 2010 4:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

"Otkud sam se nadao da me sunce ogrije, otuda me led bije." narodna poslovica

nada je san budnih

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Filozofija ~ -> Nada Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2
Strana 2 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon