:: |
Autor |
Poruka |
voulez-vous ♧Otac Makarije♧
|
Godine: 40
Datum registracije: 09 Sep 2007 Poruke: 5164
|
|
Linkovi sa sve uputstvima su ti poslati u poruci.... nadam se da ces sve uspeti na keca da odradis, a ako se slucajno javi neki problem - javi.... Mada mislim da nije toliko komplikovano.... samo iskopiras sve kako treba, pazis da ne ponovis (dupliras) foldere, znaci po "dubini" iskopiras kako treba i sve ce funkcionisati...
A svi ostali koji su zainteresovani za ovo.... ne znam da li ce da reaguju ovi moderatori, pa da ne ostavljam linkove ovde - javite se pa cemo vec nekako naci nacin da se to odradi....
I ako imate neki predlog javite se!
Pozdrav i koristite navigaciju u danasnja vremena da se ne izgubite u zivotu
|
|
|
|
|
|
dexy699 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 19 Okt 2009 Poruke: 1
|
|
Ako nije problem posalji meni... ja tebi cak ni pp ne mogu da posaljem jer sam se tek registrovao
|
|
|
|
|
|
voulez-vous ♧Otac Makarije♧
|
Datum registracije: 09 Sep 2007 Poruke: 5164
|
|
Dexy699, nisam bio ovde neko vreme.... pa ako jos nisi nabavio navi, oglasi se da vidimo da sredimo to! Pozz i sve najbolje!
|
_________________ Ja sam bio pogresan..... kad sam ti stavio ruku na rame...
Tamo je drzao dugo i govorio rijeci...
Ja sam bio pogresan... kad sam trazio da mi kazes... koja si strana....
Postoje pravila igre... ti znas da ne mozes sama.... |
|
|
|
|
Vaxter Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 27 Sep 2004 Poruke: 605 Mesto: Šimanovci
|
|
Sam softver je najbolje skinuti direktno na garminovom sajtu.
Najbezbednije je, a i sigurno ga ima bash za onu verziju softa koja je kome vec potrebna.
https://buy.garmin.com/shop/store/downloadsUpdates.jsp?product=010-10844-00&cID=138&pID=11413
Shto se lekova tiche, njih ima na sve strane.
U svakom sluchaju je najbolje prvo instalirati 4.20.20, koga je moguce na vishe mesta naci u paketu sa svim potrebnim dodacima, a zatim ga samo update-ovati na 5.00.xx.
Metod koji provereno radi, i posle njega SIGURNO nishta nece nedostajati.
|
_________________ I'm gonna make him an offer he can't refuse |
|
|
|
|
D@cha Prijatelj foruma
|
Godine: 89
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla
|
|
kod mene na nokii radi xt 5.00.20s.60.9 i to extra sa updateom mapa na 2.0
|
|
|
|
|
|
kraina Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 27 Mar 2010 Poruke: 11
|
|
Dosta toga o Garminu mapama navigaciji i nasao sam na cenzurisano Uputstvo je jasno i jednostavno kako ubaciti navigaciju i slično... no najbojlje je da pogledate sami jere se ja baš u to nešto nerazumijem. Hoću reći imam prvi mobilni sa GPs-om i odmah sam se snašao. Ja sam ubacio verziju garmina 5.00.50 mada sam negde po forumima sretao i verziju 5.00.60 ali nigde nije bila instalaciona a na zvaničnom sajtu je nema. Bar nije bila kad sam ja tražio.
edit by skorpijica: linkovanje zabranjeno
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|