:: |
Autor |
Poruka |
jelena_ns Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 12 Dec 2004 Poruke: 3849 Mesto: Novi Sad
|
|
Uspori malo salim se cmok
|
_________________ "Varoši ima, što da grešim dušu, boljih i lepših al’ samo jedna je, shvaćaš, varoš u koju se vraćaš!" |
|
|
|
|
LAV_62 strašan lav
|
Datum registracije: 18 Nov 2004 Poruke: 3044
|
|
Jugo....sincicu nas dragi sve cestitke..kao sto ti vec majka rece a da i ja dodam nesto...
jako smo ponosni na tebe..budi ti nama takav uvek...
tvoji Dokveca i Lav...
|
|
|
|
|
|
vecadok Prijatelj foruma
|
Godine: 56
Datum registracije: 06 Nov 2003 Poruke: 7276 Mesto: Beograd
|
|
hajde što je ovo poklon za sina
ali odakle si ti tata doveo ovo????
Dođi u onu sobicu
da ti kažem nešto nasamo :428:
da ne kvarim detetu slavlje
|
_________________ Tražeći sebe naišla sam na tebe...
i potpuno se izgubila!
...ali dobar san će biti lek na dar! |
|
|
|
|
Sandric2005 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Maj 2005 Poruke: 38 Mesto: dojcland - krajina
|
|
eh sale ...najbolji si
samo nastavi ovako...i ne menjaj se !!!
hvala ti za pesme i sve ostalo..mnogo si mi pomogno
|
_________________ KO ME PROBA- PAMTI ME DO GROBA |
|
|
|
|
Jugović Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475
|
|
*jovance* je napisao/la sledeće: | E pa bato kad pre se ti popeo ovde......c,c,c,c - neverovatno......
Ma svaka ti cast. Necu puno da piskaram jer sve vec znas, ali ovo cu ti reci...._ Najbolji si i volim te najvise na svetu.....Eh da je u ovom svetu samo malo vise ljudi kao ti, ma zivot bi nam bio fenomenalan. LJubim te i pozdravljam, zelim ti sve najbolje i jedva cekam da te vidim u Kg-u.
Tvoja Sekica |
Sekoooo bem ti misa, kako si ovo lepo napisala!
Da je na svetu jos par od mene, nebi svet to preziveo, bolje je da ima samo jednog ludog Jugovica!
Cmokim te Sekice... i bice nam super u KG!! Jos pogotovo sto smo istovremeno dole! 8)
....
charmed je napisao/la sledeće: | Jugic,sve cestitke od mene,da sad pisem nesto bilo bi suvisno,ostani nam uvek,ali uvek takav veseo i raspolozen za drustvo,i ostani takav kakav si.Velika cmoka od mene pa mozda se i vidimo na leto |
Veseo i raspolozen? Ja?
Ma znas ti mene! Opasan sam ja na kvadrat!
Ne brini, Jugo se ne menja brzo! 8) ... uzvracam cmokuuu (Neso zmuri)!
....
nightmare je napisao/la sledeće: | Bravo Jugo. Samo pici dalje. Sad je vreme da zaokruzis cifru. Daj tih 15 sto pre! |
Hvala druze... cu da vidim da zaokruzim cifru pred odmora, ali nesto sporo mi ide! ... Jugo posvetuje nekom vreme pa zato koci malo! 8)
...
Yasmin je napisao/la sledeće: | ijao opet me stavljas na muke da pisem.....
a sta da ti nesto novo kazem kad sve znas.....
ljubnem ja tebe puno za sav ovaj trud koji ulazes ovde....i za cinjenicu da si takav kakav si...ne menjaj se....
..nedostajaces nam da znas.....(znam da znas) |
Ma stavljam ja tebe rado na muke!
Ne menjam se, a rad i trud? Hmmm... Jugic sve radi maksimalno! 8)
Nedostajacu vam?? Jok, cini ti se... imace te mira od mene!
....
sekula_au je napisao/la sledeće: | za mog batka za 14 hiljaditi post |
Oh druze, batko ti ne pije pivo, ali podelicu to na ljudi koje volim, a mozemo ti i ja jedno pivce da popijemo za nase prijateljstvo! Hvala ti...
....
zilika je napisao/la sledeće: | cestitam jugo! ne bi da te hvalim,uobrazit ces se!
i jedan veliki za tebe |
Ja da se uobrazim? Zar je to uopste moguce?
Hvala ti Ziliiiii... cmoka i za tebe! 8)
....
aleksinac je napisao/la sledeće: | Salence svaka ti cast na velikoj brojci postova.Cestitam ti od sveg srca i zelim da nas jos dosta dugo uveseljavas svojim porukicama.Veoma mi je drago da neko kao ti moderira sajt i odusevljena sam tvojom iskrenoscu i ljubaznoscu. Jos mogu dodati da sam veoma srecna da imam takvog coveka za prijatelja. I Sale samo nastavi tako dalje .Super si. |
Hvala Milence... drago mi je da si nasla vreme da mi cestitas i to na ovako divan nacin! ... i meni je zadovoljstvo da se druzim s tobom i rado prihvatim neki zenski savet od tebe, strava si. Za sve ostalo, veliko HVALA!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wizard je napisao/la sledeće: | Kumeeeeeeee ...sta reciiiiiii...ja kasnim jer ne mogu da te stignem...covece odmori malo...nemam ja vremena da pisem svaki cas Cestitke...
xexexexe....
ajde kume ziveli pa da udvostrucis za pocetak...nego kume zove te ova mala da te nesto pita...na private ako mozes samo na sekund |
Kume cu da odmorim, nista ti ne brini! Vise nego sto ce nekima drago da bude! 8) .... ova mala me zove?? Hmm, cudno ne cujem je... ali Kume, sta je mnogo, mnogo je!
....
vecadok je napisao/la sledeće: | Sine jedini,
znala je mama da ima pametnicu i vrednicu
ali ovakvu
Želimo ti da nam budeš uvek ovako vredan,
da svojom mudrošću učiš i mnoge starije od sebe,
da i dalje osvajaš devojčice svojim šarmom
razbacanim po ovom sajtu kao konfete....
Svaka čast, jedinstveni naš dečače
tata i ja se ponosimo što te imamo |
Hvala Mamo!
Trudim se maksimalno u svakom smislu, a i dokaz sam da drugi mogu da se ugledaju ipak na mene! ... a ovo za cure, mamo ne pravi mi varnice bweee, sram da te bude! 8)
....
jelena_ns je napisao/la sledeće: | Uspori malo salim se cmok |
Hocu hocu, uskoro! 8)
Pa ce da vicete da opet budem sa vama!
Cmokic i tebi koleginice!
....
LAV_062 je napisao/la sledeće: | Jugo....sincicu nas dragi sve cestitke..kao sto ti vec majka rece a da i ja dodam nesto...
jako smo ponosni na tebe..budi ti nama takav uvek...
tvoji Dokveca i Lav... |
Hocu Tatko, necu se menjati... jer ovakvog me svako voli, salim se!
Nema razlog da se menjam, zadovoljan sam!
A za ovaj poklon.. , pa tatko zar i ti da mi pravis varnice!! 8)
....
Sandric2005 je napisao/la sledeće: | eh sale ...najbolji si
samo nastavi ovako...i ne menjaj se !!!
hvala ti za pesme i sve ostalo..mnogo si mi pomogno |
Jesam li najbolji??
Ucestvuj vise na forum, pa tek onda sudi! 8)
Necu se menjati, a za pesme ce uvek da nadjemo neko resenje da nebi bila tuzna kad nema "Znam za jedan grad zove se Beograd"
|
|
|
|
|
|
Daca ~Žena Sanjicinog švalera~
|
Godine: 51
Datum registracije: 16 Apr 2004 Poruke: 2617 Mesto: Beograd
|
|
Hmmmm opet kasnim...i evo stidim se...i izvinjavam se
Cestitam!
dragi druze,
zakleti Ujmudonjo
protivnice vestica...
Hvala
za trenutke lepog druzenja
za osmehe koje si izazvao
za lepe reci koje si izgovorio
za svako pice posluzeno u tvom klubu
Nekada je tako malo vremena potrebno da vidis i shvatis
koliko je neko vredan...
I sve sto bih napisala ...malo je... u odnosu na to koliko je lepo druziti se sa tobom.
Jos jednom ...cestitam od srca i zelim ti puno uspeha u buducnosti...i na domacem...i van njega,
jer si to zaista zasluzio
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Daco, iz sveg srca ti se zahvaljujem na takvim lepim recima... ostade bez teksta...
Meni je zaista i izuzetno drago da smo tako brzo uklopili prijateljstvo i jedva cekam s tobom da idem na pice i da tvom malom andjelu kupim sladoled, ne sumnjam da ce nam lepo biti..
Jos jednom, HVALA TI PUNO
|
|
|
|
|
|
Kaliopa Upućeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 11 Okt 2004 Poruke: 447 Mesto: Beograd
|
|
Jugicu, ja sam pre par dana stavila cestitke za 13000, a ti vec dogurao do 14000
Mislim, sta reci? Svaka cast, ti si ovde jedna prava vrednica & posebna osoba
Samo nastavi tako & nemoj se menjati !
|
_________________ COME ON BABY, LIGHT MY FIRE !!! |
|
|
|
|
|
|
|
Ma ja sam kao YUGO i Fica... polako ali sigurno guram i guram i guram... hihihih...
Hvala ti Andjele na ovakvim lepim recima... a ovako necu bas da nastavim, jos malo odmor, pa cu kod nekog drugog da nastavim "svoj posao"
|
|
|
|
|
|
lovegoddess Veštica
|
Godine: 43
Datum registracije: 24 Feb 2005 Poruke: 6554 Mesto: Hidden island...
|
|
Jugo ja opet kasnim i mnogo mi je zao zbog toga... Nadam se da se ne ljutis... Ali i sa malim zakasnjenjem zelim da ti cestitam na fantasticnom broju postova! Cesto je tesko naci reci, jer onih pravih je tako malo, znas i sam sve sto mislim i sto ti zelim...
|
_________________ El amor ha florecido en mi corazon a causa de tu amor. |
|
|
|
|
sonjica Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 4471 Mesto: ispod palme na obali mora
|
|
Dragi moj Kume ,
eto nema me par nedelje i vidi ti ovu cifru!
Pa svi da se udruzimo necemo te stici!!!
Cestitam ne samo na ovom broju , koji pretpostavljam vec sutra ce biti za 1000 veci , vec i na neizmernoj paznji koju posvecujes forumu , aposlutno svakom njegovom kutku , na raspolozenju koje je vise nego sjajno , na vremenu da za svakom nadjes bar 5 minuta i posvetis mu se bez ikakavih povlastica ( dobro ajde samo prema nekima )!
Kume , nastavi samo tako , ali ne samo sa postovima - nastavi da budes bas takav kakav si , jer si takav bolji i od najboljeg!!!
Malo da zalijemo - direkt iz Spanije , naravno vino
|
_________________ *Ko zna zasto je to dobro! ! !*Mislicu o tome sutra! ! !*
Za sve igrace igrica VAZNO!KLIKNI OVDE |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|