:: |
Autor |
Poruka |
Alexns Tinkerbell's pixie dust
|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
|
|
Dakle, pitanje je jasno:
Šta vi mislite, da li je radnja iz knjige/filma ''Da Vinčijev Kod'' samo još jedna priča ili istina?
|
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Postavljaš jasno pitanje, pa ću ti dati i jasan odgovor: priča.
Mada bi se o tome moglo raspravljati vijekovima, kao što se i već raspravlja. Po meni, knjiga o kojoj bi se moglo dublje razmišljati je "Sveta krv, Sveti gral", ali istorija hrišćanstva je sama po sebi puna tajni kojima ćemo teško ući u sam početak, a da ne govorimo o nekom kraju. Je li ljudi misle da je zaista postojalo i postoje tek četiri evandjelja, je li Nikejski sabor bio tek farsa, kao što to i sada rade političari i poneki crkveni velokodostojnici? Mali smo mi u Božijim očima, ali sa Njim nikada nemamo problema koliko sa Njegovom administracijom.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
ENA_Nis Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 11 Jul 2008 Poruke: 25 Mesto: Nis
|
|
Priča iz te knjige je zasnovana na činjenicama, zato je i izazvala takvu buru
|
|
|
|
|
|
cezar1071944 Glas mog anđela
|
Datum registracije: 11 Mar 2008 Poruke: 20385 Mesto: Ni na nebu,ni na zemlji...
|
|
Ne znam zaista sta je istina...istorija ce pokazati ipak ko je bio u pravu..
|
|
|
|
|
|
Double Hearts Love Sucks
|
Godine: 35
Datum registracije: 12 Maj 2009 Poruke: 2618 Mesto: i'm an amazing guy who has the killer looks
|
|
Jos jedna laz
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|