:: |
Autor |
Poruka |
MPshofer Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 29 Mar 2008 Poruke: 15
|
|
Vec nekoliko dana kuciste mi vibrira kao mobilni. Ne konstantno, ves samo s vremena na vreme.
Juc mi se restartovao komp iz cista mira i po podizanju sistema (plava pozadina Welcome) pojavilo mi se je "User environment - Wind cannot load your profile because it may be corrupted. Contact your administrator". kada kliknem na jedinu opciju OK, pojavi se "Windows cannpt find the local profil and is logging you on with a temporary profil. Change you make to this profil will be lost when you long of"
Kada i na to kliknem, mislim OK, onda mi se pojavila pozadina sa onom standardnom windows slikom, bez nekih programa i bez ikakvih podataka na particiji C!!! Sve je obrisano!
Svaki put kada ga restartujem isto. Kuciste vise ne vibrira, ali ja ne znam sta je ovo! Ima li spasa ili format C?
|
|
|
|
|
|
~SonicLady~ ~Smiley~
|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde
|
|
Nešto nije u redu sa tvojim user profilom na kompu. Pogledaj na ovom linku kako da kreiraš novi profil i da kopiraš podatke na njega:
http://support.microsoft.com/kb/811151/
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
|
Vaxter Dobro upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Sep 2004 Poruke: 605 Mesto: Šimanovci
|
|
Shto se vibriranja tiche, reshenje je, uglavnom, chishcenje prashine.
|
_________________ I'm gonna make him an offer he can't refuse |
|
|
|
|
Makro Sudbina Pravi Greske
|
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 2090 Mesto: P!zd!land
|
|
U ovakvim situacijama, moja preporuka je format.
Normalno posle odradjenog 'backup'-a.
|
_________________ Na pesku smo se videli, još ni gaće nismo imali.
Upi’kila si se na dodir moj, od tog trenutka ja sam samo tvoj!
|
|
MPshofer Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 29 Mar 2008 Poruke: 15
|
|
Ljudi, sredio sam sve! Hvala puno!
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|