www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

PoVrAtNiKoVe ZeLjE
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Ova tema je zaključana: ne možete menjati ili upisivati poruke.    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Fontana želja ~ -> ~ Arhiva - Fontana želja ~
::  
Autor Poruka
jelena_ns
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 12 Dec 2004
Mesto: Novi Sad

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Maj 26, 2005 11:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pesma se i zove "Neka oci mi uzmu" Zeljko Sasic

Jugović
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 16 Jan 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Maj 26, 2005 11:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pesma ce da bude na server za jedno pola sata!

sanjica_021
*Doktorovo~slculence*
*Doktorovo~slculence*

Godine: 46

Datum registracije: 12 Feb 2003
Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 27, 2005 12:46 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

PoVrAtNiK je napisao/la sledeće:
Imam muzicku ali ne znam naziv pjesme ali ide ovako
`Neka oci mi uzmu, neka srce mi slome nek me kao praznu casu polome
samo tebe da mi ostave` to pjeva Zeljko Sasic ..

Sad ovo procitaj pazljivo,ako neshvatis ,procitaj koliko puta ti bude dovoljno da bi shvatio sta pise...

Jako dobro znas da ti je ovo poslednja sansa i da mi je trebalo dosta dugo da te vratim na sajt opet... To sto ti imas 100 upisa i pravo na Muzicke zelje,to NE znaci da je ovde tebi neko nesto duzan! Jednu opomenu si dobio za postavljanje rebusa,rekla sam ti saznaj naziv,onda trazi pesmu,jos jednom zatrazi tako pesmu i nemoj ad se cudis ako ostanes BEZ odgovora! Ja te treci put opominjati necu...A to sto ti je Jugovic napisao da ce pesma biti na sajtu za OKO pola sata,to ne znaci da treba da mu napominjes da je pola sata proslo! Niko ovde nije duzan da radi ovo sto radi,to je nasa dobra volja,nigde se niko ninasta nije obavezao i zato nemoj da si bezobrazan,to sam ti vec rekla jednom,a ovo je drugi put,treci put ti necu govoriti,a ti sad razmisli dobro sta ces da radis i kako ces da se ponasas! Toliko od mene...

Jugović
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 27, 2005 12:49 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pesma je u muzickim zeljama!

PoVrAtNiK
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 07 Jan 2005

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 27, 2005 10:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Elena Paparizou - My number one

sanjica_021
*Doktorovo~slculence*
*Doktorovo~slculence*

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 27, 2005 10:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

PoVrAtNiK je napisao/la sledeće:
Elena Paparizou - My number one

Kao prvo,pesma vec postoji na sajtu,nauci da koristis dugme SEARCH! Drugo procitaj pravila za stranu muziku!

PoVrAtNiK
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 27, 2005 11:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kao prvo trazio sam na SEARCH i nisam je nasao kao drugo nesto nisam citao upustvo za stranu muziku..

sanjica_021
*Doktorovo~slculence*
*Doktorovo~slculence*

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 27, 2005 11:20 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

E pa procitaj,a pesma je 2 puta na sajtu,oces da ti nactram kako se koristi search?

PoVrAtNiK
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 29, 2005 11:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Dado Polumenta - Jasmina

Jugović
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 30, 2005 4:48 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pesma ti je u muzickim zeljama!!

Ovo ti je zadnja muzicka zelja koju cu ja da ti ispunim, jer mogao si i vise reci da izgubis, vec samo da napises naziv pesme... drugi put necu ni ja da gubim vreme da trazim pesmu i da je dizem na server... drugi i kazu "molim te" ili "hvala unapred", a posto ti to ne umes, ne zelim da trazim pesme za tebe...!

U ostalom, otkad imas 100 postova, vise ovde visis nego na forumu, pa sad ti vidi.

PS: Za proslu pesmu se nisi cak ni zahvalio, i primer si za to zasto smo uveli pravilo za 100 postova za muzicke zelje.

PoVrAtNiK
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 30, 2005 11:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

E pa izvini ali ja se nisam zahvalivao da nebi pomislili da se zahvaljujem da bih imao vise postova
i onako su mi mnogo postova izbrisali .. A to da vise visim ovde nego na forumu to nije tacno .. vec nemam svojih sati da bih izmisljao teme i gubio vreme na forumu kad budem imao svoje onda ce biti vremena za sve .. jos nesto - gledao sam i drugima Fontane i nisam nesto primjetio da se zahvaljuju a ja sam neki izuzetak na forumu ???
E pa ako hoces da ispunjujes zelje ispunjuj ali nije fer ipak nisam nigde procitao na forumu da narod treba da se zahvaljuje kad mu se ispuni muzicka zelja ..

PoVrAtNiK
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 31, 2005 11:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Vatreni Poljubac - tike tike tacke

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Ova tema je zaključana: ne možete menjati ili upisivati poruke.    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Fontana želja ~ -> ~ Arhiva - Fontana želja ~ -> PoVrAtNiKoVe ZeLjE Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Strana 2 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon