:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••
|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463
|
|
Neko se plaši miševa, neko paukova, neko visine, a jedna Engleskinja se boji seksa u zatvorenom prostoru! Ako ljubav vodi u krevetu, na primer, počinje da se guši.
Danijele Vinsli (24) ima fobiju od seksa u zatvorenom prostoru i zbog toga je primorana da ljubav vodi samo u prirodi.
"Na početku veze mladićima je to zabavno, jer im je izazovno da vode ljubav u parku ili na haubi automobila, ali im to brzo dosadi i ostavljaju me", kaže Danijele.
Da nešto nije u redu, devojka je otkrila kada je sa 18 godina odlučila da prvi put spava sa momkom.
"Kao i svaka devojka, maštala sam kako će to biti romantično i savršeno, ali se petvorilo u moru. Posle par minuta imala sam utisak da se gušim i sve je propalo. Mislila sam da imam problem sa seksom dok to jednom nismo uradili u parku i bilo je savršeno", ispričala je Danijele.
Lekari su joj prepisali terapiju da bi se oslobodila straha, ali ni to nije rešilo njen problem.
"Kada pijem lekove ne plašim se, ali sam umrtvljena i u seksu ne uživam ni ja, ni moj partner", kaže Danijele i dodaje da joj ne preostaje ništa drugo nego da to i dalje radi na otvorenom.
"Neko se plaši miševa, neko paukova, a ja imam ovu fobiju i ne preostaje mi ništa drugo nego da se priviknem da živim s njom", rekla je Danijele.
(FoNet, foto: Guliver/Getty Images)
|
|
|
|
|
|
Double Hearts Love Sucks
|
Godine: 35
Datum registracije: 12 Maj 2009 Poruke: 2618 Mesto: i'm an amazing guy who has the killer looks
|
|
nikakav problem... kupi se kuca kraj obale.. napravi se basta sa siestom i svim tim romantik sranjima koje mnogo volim
resen problemos....
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
Zatvoren prostor ja gledam kao nesto sto ima 4 zida i sve je zatvoreno. Pa kontam nesto, sto ne otvori vrata? Pa vise ne bi bio zatvoren prostor
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Ovo me podsjeti kad je Fata natjerala Muju da vode ljubav u stanu, ali pod uslovom da pada kiša. Ovaj, jadan, ustane i odvrne sve slavine po stanu, taman pošao... ona hoće i oluju, veli, tad je najvatrenija, Mujo opet, šta će, otvori širom vrata i prozore, drma, lupa, bjesni sve to kroz stan, on opet na Fatu ... sad, veli, hoće i malo da grmi, sijeva...on ustane, sve kablove strujne sredi...ono kida, lomi, sijeva, pada, krši...ma, strahota i slušati... Sjeo Mujo na krevet, podbočio se i šuti, pita ova njega šta mu je, što ne kreće, veli on onako rezignirano odmahujući rukom:"Ma znaš šta Fato, ne bi ja sad tebe j*** po ovom kijametu, nema ti' para "
p.s. ako moderatori smatraju da ovo nije komentar, neka uklone post, ali meni je to prvo na um palo
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|