:: |
Autor |
Poruka |
mixilijan Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 29 Nov 2009 Poruke: 25 Mesto: NBG
|
|
Nezna, a da zna poludela bi... Ljubomora je cudo.... Mada sta moze ovde da se uradi, pa da izazove bes, ljubomoru...
|
_________________ Da to sam ja, Mixilijan... uvek spreman za akciju... |
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Nije me nista ni pitao a kada dodje, pokazat cu mu sve poruke, jer zaista ne mislim niti pisem ono sto on vec ne zna. Nemam se cega plasiti, na teme koje su provokativne i traze ono sto prelazi vec granice pristojnosti i ulaze duboko u moju intimu i ne idem. A ako mu i zasmeta i zatrazi da prestanem, naravno da cu to i uciniti.
|
|
|
|
|
|
gallus78 Odomaćeni član
|
Datum registracije: 10 Dec 2009 Poruke: 1233 Mesto: fr.am main/bn/sm
|
|
Da naravno da zna ima poverenja u mene i nije ljubomorna
|
_________________ zivi,zdravi i veseli bili ma gde se svetu nalazili... |
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
Zna...pricam mu o ovom forumu ali nije zainteresovan da dodje, a i ne prica nas.
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
boj@nic@ Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 32
Datum registracije: 02 Okt 2008 Poruke: 93 Mesto: moj topli krevet
|
|
dzonisa je napisao/la sledeće: | sto manje zna,to je bolje.zna da chatujem,da pisem postove ali za PM i za preglede profila ne |
slazem se sa ovim u potpunosti
|
_________________ Ja sam tamo gde si ti kad kazem ja mislim mi, neka znaju svi ono stomi treba to si ti... |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|