www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Privatni Fakulteti
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Škola, fax, posao ~
::  
Autor Poruka
duca19
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 05 Avg 2008
Mesto: Lazarevac

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 06, 2008 3:39 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Belphegor je napisao/la sledeće:
epa "malkoc" si pogrešio. Predavači na privatnim fakultetima imaju mnogo veće plate od onih na državnim tako da je korupcija svedena na totalni minimum, skoro i da je nema, dok se državni fakulteti nikako ne mogu pohvaliti da kod njih nema korupcije jer je ima i previše.
drugo, na privatnim fakultetima nije samo učenje "suve teorije" već ima i dosta prakse dok na državnim fakultetima to nedostaje(ima je ali dosta manje), i treće, na privatnim fakultetima su profesori posvećeniji studentima nego na državnim, tačnije, na državnim fakultetima profesori uglavnom ne žele nešto dodatno da objašnjavaju dok na privatnim fakultetima to ide malo drugačije pa je samim tim i normalno da se na privatnim fakultetima više nauči.
Elem, ne cene se ljudi koji su na državnom više od onih koji su na privatnom fakultetu već se svi cene po znanju, a to ko je gde išao nema veze Wink
A što se tiče "bacanja para". Privatni fakultet nije uopšte bacanje para, jedini problem je što te fakultete uglavnom pohađaju deca bogatijih ljudi koji imaju odakle da izdvoje pare za školovanje. Wink

Ja sam na privatnom faxu i nije tacno da idu samo deca od bogatih,jer skolarina je skoro ista kao i na drzavnim, a i knjige su uracunate u cenu tako da se ne kupuju kao na drzavnim... Mr. Green

nedd1ch
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 37

Datum registracije: 11 Dec 2005
Mesto: Novi Sad/Bachka_palanka

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Sep 19, 2008 9:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

protiv sam,,,,, skroz,ali svako ima svoj izbor

world1111
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 01 Okt 2008

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 02, 2008 1:16 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Privatni je jeftiniji od drzavnog a ko hoce da nauci moze

smiljana.b
>Edem<
>Edem<

Godine: 36

Datum registracije: 03 Avg 2009

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 03, 2009 3:29 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja ne znam kakva je situacija u drugim drzavama ali kod nas su privatni i drzavni fakulteti izjednaceni sto se tice smjestaja u domu, stipendija i sl.
Pohadjaju ih nemalo "retardi mamini i tatini" Confused , po principu plati i dobices.
Sve neka ekspanzija nekih fakulteta Boze me i sacuvaj. Znanje koje imaju Laughing , ali posao ce da dobiju prije nas sa drzavnih jer te fakultete drze uglavnom.... New Evil .

voulez-vous
♧Otac Makarije♧
<b>♧Otac Makarije♧</b>

Godine: 40

Datum registracije: 09 Sep 2007

switzerland.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 03, 2009 3:35 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

.... sto bi se reklo - kapitalizam na mala vrata! Very Happy

lahaine
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 40

Datum registracije: 25 Jun 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 09, 2009 8:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja sam zavrsio privatni fax i namucio sam se ... poenta je ako hoces da ucis MOZES i naucices i jako ce ti pomoci da savladas sve sto ti nije jasno ili bilo koja poteskoća ,ali naravno ima i onih kome znanje ne znaci nista u zivotu pa prodju lako
ali zna se odma po indeksu ko je kako zavrsio fax,,, provereno tvrdim da ko ima prosek ispod 7.5 taj je retko pipao knjigu !

milan2208
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 41

Datum registracije: 13 Mar 2009

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 16, 2010 5:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja sam završio privatni, i moje iskustvo je da je potrebno dosta učiti da bi se dobila veća ocena i naravno, znanje, a za šesticu manje rada. Stiču se konkretnija i praktičnija znanja, moguće je polagati ispite kroz kolokvijume (po bolonji je sad tako i na državnim), pa ti je onda lakše tako, plus činjenica da ispit spremaš najčešće kod jednog profesora (koji su svi sa državnog, ali su prijatniji), a ne kod njih 5. A dosta ljudi je i padalo i ispite i godine i odustalo! Imao sam i dosta kolega koji su se prebacili sa državnog fakulteta i koji su sami pričali da je bolje na privatnom i da se više toga nauči na predavanjima jer su na državnom bili po 900 studenata u amfiteatru i jedva čuješ profesora i ne možeš da se skoncentrišeš, a ovamo po 50-100 studenata, a rad u manjoj grupi je lakši i bolji. I profesori su dobro plaćeni i u obavezi da se više posvete svakom studentu. Zato je i veća prolaznost, a manja korupcija!
I da. Neko reče da na privatnim uglavnom idu buržuji... Takvi idu u inostranstvo!

Stop predrasudama!!! Svaki završen fakultet je dobar fakultet, ako steknete i znanje!

AnCHi_90
♥J'veux ton amour♥
<b>♥J'veux ton amour♥</b>

Godine: 34

Datum registracije: 13 Jun 2008
Mesto: ...peta strana svijeta...

india.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 17, 2010 2:36 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Belphegor je napisao/la sledeće:
epa "malkoc" si pogrešio. Predavači na privatnim fakultetima imaju mnogo veće plate od onih na državnim tako da je korupcija svedena na totalni minimum, skoro i da je nema, dok se državni fakulteti nikako ne mogu pohvaliti da kod njih nema korupcije jer je ima i previše.
drugo, na privatnim fakultetima nije samo učenje "suve teorije" već ima i dosta prakse dok na državnim fakultetima to nedostaje(ima je ali dosta manje), i treće, na privatnim fakultetima su profesori posvećeniji studentima nego na državnim, tačnije, na državnim fakultetima profesori uglavnom ne žele nešto dodatno da objašnjavaju dok na privatnim fakultetima to ide malo drugačije pa je samim tim i normalno da se na privatnim fakultetima više nauči.
Elem, ne cene se ljudi koji su na državnom više od onih koji su na privatnom fakultetu već se svi cene po znanju, a to ko je gde išao nema veze Wink
A što se tiče "bacanja para". Privatni fakultet nije uopšte bacanje para, jedini problem je što te fakultete uglavnom pohađaju deca bogatijih ljudi koji imaju odakle da izdvoje pare za školovanje. Wink

u potpunosti se slazem sa tobom , jer sam i ja upisala privatni fakultet i profesori su stvarno vise posveceniji studentima za razliku od prof. na drzavnim koji imaju po 100 studenata,...vazno je da li si ti voljan da ucis i naucis nesto bez obzira bio to privatni ili drzavni Neutral

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Škola, fax, posao ~ -> Privatni Fakulteti Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Strana 9 od 9

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon