:: |
Autor |
Poruka |
Makro Sudbina Pravi Greske
|
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 2090 Mesto: P!zd!land
|
|
Posto sam se veoma zainteresovao za aroma terapiju, i kroz puno citanja raznih ideja i recepata, naleteo sam na jedan veoma interesantan recept.
Ako imate problema sa mravima, ne treba vam nikakav otrov. Dovoljno je da kupite dobro i kvalitetno 100% Pepermint etericno ulje, i stvar je resena. Prospite kap dve i povucite prstom liniju, sedite i uzivajte.
Mravi ko da udaraju od zid, cim dodju do ulja okrenu se i odu.
Paukovi isto panice kada nalete Pep. ulje. Kazu kada se pomesa sa vodom da postaje otrov, tj. ubije pauka. (To jos nisam probao, al cim budem u mogucnosti, javicu vam da li je istina).
Misevi i pacovi ne podnose miris Pep. ulja, pa se preporucuje da se na neku staru majcu, krpu ili fatu nakapa nekih 5-10 kapi Pep. ulja i postavi na mesto gde mislite da bi mogli da se nadju ti glodari.
U ex-YU nemate kokorace ili sto bi svabe rekli kakalaka
Po kuhinji po coskovima ili tamo gde mislite gde se nalaze te gadne (al najcistije) bube, stavite na fatu nekih 5 kapi ekaliptusovog ulja.
Znam da tu vise nece doci, al moram jos da testiram da li ih i ubija, posto jedna osoba kaze da je nasla par komada na podu, digli nogice u vazduh.
Obavezno posle upotrebe etericnih ulja doooobro oprati ruke.
Ako imate pticu ni po koju cenu ne mojte da otvarate et. ulje u njihovoj blizini, inace ce da dignu kandze u vazduh.
|
_________________ Na pesku smo se videli, još ni gaće nismo imali.
Upi’kila si se na dodir moj, od tog trenutka ja sam samo tvoj!
|
|
Sojcica devojcica Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 23 Avg 2009 Poruke: 13
|
|
E ovo moram da probam!Mislim to za bubasvabe.Moje su izgleda mutirale od mog silnog zaprasivanja,pa im sad ni atomka ne bi ic mogla.Cak se ponasaju veoma drcno
|
_________________ Moze kafica? |
|
|
|
|
milan8090 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 14 Avg 2008 Poruke: 14
|
|
A gde mogu da se nabave ta etericna ulja, ili konkretno perpermint ?? Ja sam nasao u apoteci neku mast "biljna rosa" koja sadrzi etericna ulja, pa sam to nosio u skolu i mazao svima po odeljenju, kad je proff usla svi smo plakali
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|