:: |
Autor |
Poruka |
Double Hearts Love Sucks
|
Godine: 35
Datum registracije: 12 Maj 2009 Poruke: 2618 Mesto: i'm an amazing guy who has the killer looks
|
|
|
|
|
Hana_Kuma Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 28 Dec 2008 Poruke: 43
|
|
Ricky_007 je napisao/la sledeće: | Nista bolja od Jelene Karleuse... Malo skandala i refelektora i to je to... |
zna da peva i da pise pesme
|
|
|
|
|
|
Batino20 ~Flavoring of Sound~
|
Datum registracije: 08 Nov 2007 Poruke: 6400
|
|
Sigurno nije najbolja glazbenica,ima jos mali milion pjevacica istog ako ne i boljeg kalibra,ali ona je kontroverzna i drugacija od mase sta je izdvaja od iste.Koliko ce to trajat?Brzo ce se pojaviti neka jos drugacija i kontroverznija pa makar se i zvala Grany Faga...da da--
|
|
|
|
|
|
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~
|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~
|
|
Ceo dan slusam "bad romance" svidja mi se
|
|
|
|
|
|
AnCHi_90 ♥J'veux ton amour♥
|
Godine: 34
Datum registracije: 13 Jun 2008 Poruke: 2401 Mesto: ...peta strana svijeta...
|
|
cura/zena je stvarno genijalka slusam sve njene pjesme
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
Ona je meni kao karikatura...ono u fazonu je sto vise odece na sebe da nabaci i sto ludjacki da izgleda, nije to bre moda. A pesme joj ne znam, osim Papparazzi...nista posebno
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
nextajox حزب الحيوان
|
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|
*Mayche* je napisao/la sledeće: | Ona je meni kao karikatura...ono u fazonu je sto vise odece na sebe da nabaci i sto ludjacki da izgleda, nije to bre moda. A pesme joj ne znam, osim Papparazzi...nista posebno |
Onda nemoj komentarisati ako joj ne znas pesme..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nextajox, nisam joj ni komentarisala pesme vec oblacenje...ali hvala Bogu svi imamo slobodu misljenja na ovom forumu zar ne?
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
Double Hearts Love Sucks
|
Datum registracije: 12 Maj 2009 Poruke: 2618 Mesto: i'm an amazing guy who has the killer looks
|
|
*Mayche* je napisao/la sledeće: | nextajox, nisam joj ni komentarisala pesme vec oblacenje...ali hvala Bogu svi imamo slobodu misljenja na ovom forumu zar ne? |
tako je mayche,, ljubi te Ja
|
|
|
|
|
|
Evo da jos dodam, danas sam cula pesmu Bad Romance, i nije losa...
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|