:: |
Autor |
Poruka |
shadowman77 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 47
Datum registracije: 27 Nov 2005 Poruke: 166

|
|
Da sam andjeo stitio bih sve dobre duse, malu djecu koja jos nisu emotivno razvijena, dobrodusne seljake, dobrodusne ostavljene djevojke, siromahe
|
|
|
|
|
 |
*Fairy bitch* Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 34
Datum registracije: 18 Dec 2007 Poruke: 66 Mesto: zemlja snova

|
|
Jugović je napisao/la sledeće: | Helloooo, 8)
Da li se nekad zapitate sta biste uradili da ste Andjeo?
Da li vam je to padalo na pamet, da imate svu moc ovoga sveta sa kojom mozete da raspolazete, da delite srecu drugima, da pomazete, da vodite zivote drugih.
Da li biste zloupotrebili moc ili bi radje ostali Andjeo???
Hajd da Vas cujem...
Da sam ja Andjeo, bi verovatno bio jako sebican i u prvoj liniji bi pokusao da stitim svoju porodicu i svoje najmilije (tj. curu svoju i uzi krug prijatelja) pa bi zatim tek pokusao da ugodim ostalim osobama....
Inace nisam ljubomoran na tudje uspehe, tako da sigurno nebi doso u iskusenje da zloupotrebim tu moc ili da nekome mislim zlo, jer tako mene moji nisu odgajili. Niti znam da mrzim nekoga, tako da je zaista nemoguce da nekome nesto lose uradim i zato bi i dalje svima pozeleo svu srecu sveta, nezavisno sta oni o meni misle i dal bi oni meni uzvratili te zelje.
A i nebi mi palo na pamet da iskoristim tu moc da izvucem korist za sebe ... jer mislim da trebam da se trudim i da ulozim nesto, da bi stigo do zelje ili cilja, a ne koristeci moc kao andjeo...  |
Da sam anđeo, tumarala bih svetom i tražila ljude koji mogu da odgonetnu sva moja pitanja... posvetla bih se prosvetljavanju ljudi i vremenu za razmišljanje Jelena[B]
|
|
|
|
|
 |
*Fairy bitch* Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 34
Datum registracije: 18 Dec 2007 Poruke: 66 Mesto: zemlja snova

|
|
da sam anđeo, bilo bi mi dosadno, jer sam ja takav tip da obožavam sve ovozemaljske stvari i uživam u svemu što mi se pruži...
|
|
|
|
|
 |
Ce___ Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 18 Nov 2005 Poruke: 32 Mesto: nis

|
|
Mogu onda reci da su Andjeli najveci voajeri
Iako svi kazu ko visoko leti nisko pada, da sam andjeo valjda bih prvo voleo da osetim kako je to leteti!! jbg
|
_________________ I know that I hung on the tree lashed by
winds Nine full nights,
And gave to Odin,Myself to Myself,
On that tree the depths of whose roots No one knows.
No bread sustained me Nor goblet. I looked down. I gathered the runes, Screaming I gathered Them;
And from there I fell Again. |
|
|
|
 |
*kissy* *zauvijek njegova*

|
Datum registracije: 05 Sep 2006 Poruke: 10195 Mesto: između jave i sna,vrha i dna

|
|
da sam anđeo najprije bi pomogla jadnoj ,gladnoj i nedužnoj dječici..zaustavila sve ratove,laži i nepravde,svako nasilje....ma mnogo toga
|
|
 |
_NataLia_ Dobro upućeni član

|
Godine: 39
Datum registracije: 11 Dec 2008 Poruke: 646 Mesto: Beč/Zg/Ri

|
|
Pa hm, imala bi bijelu dugu pripijenu haljinu, i areolu oko glave
Šala
A možda i nije
Svejedno, pa pomagala bih ljudima, onima kojima je najpotrebnije, dala bih zdravlja svojoj porodici i čuvala bih je ... uglavnom, radila bih ljepe stvari
|
i učini ga savršenim svojom ljubavlju! Ӝ |
|
|
|
 |
šamar Iskusni član

|
Godine: 116
Datum registracije: 29 Dec 2008 Poruke: 906 Mesto: diznilend

|
|
Da postoje anđeli,ja to ne bih sigurno bio.
|
_________________ Oprezni ljudi koji na sve misle, koji sve predviđaju, stalno upadaju
u klopke, jer računati na poteškoće,
znači stvarati ih. |
|
|
|
 |
:LOL: >bitchy witch<

|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107

|
|
Da sam Andjeo cuvala bih i stitila decicu. Prvo to. Mislim da bi mi oduzelo mnogo vremena, tako da ne bih mnogo sta sem toga stigla da uradim. Za ostalo,neka se pobrine neki drugi andjeo.
|
|
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Teško da će mi Bog gore dodijeliti takvu ulogu, prije će biti da će me malo gurnuti dole Ali, ako već pitate i ako imam pravo na maštu, da, bila bih Anđeo koji bi kao niko i nikad čuvao male dječije duše i bdio nad njima.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
nadalina68 Dobro upućeni član

|
Godine: 57
Datum registracije: 27 Maj 2006 Poruke: 623 Mesto: Bgd

|
|
da sam Anđeo: svim ljudima sveta bi dala zdravlja, sreće, blagostanja
naravno zadovoljstva i užitka u svemu što požele ,naravno vojsku ukinula i zatrla sva zla
|
_________________ vera,ljubav,nada |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|