Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com
Pravda je spora, ali dostizha.
Red je da otvorimo temu o coveku , koju ima odlican glas i nije zalutao u narodnu muziku kao masa njih.
Bas ima glas, nema falshiranja i oshljarenja u njegovim pesmama.
Dame i gospodo, braco i sestre...
Eneeeeeees Begooovic
jaooo, dje me nadje
gkukolj -tončica-palončica-
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
Teško da bih ovu temu i pogledala a pogotovo poslušala, ali sam morala zbog čovjeka čije postove radi čitam (ovo nije uvlačenje, tek da znate). E sad, nisam tip koji sluša baš nešto posebno narodnu, sem makedonskih, vranjanskih, ali nisam ni od onih koji ne priznaju da neki pjevač čiju muziku ne slušam, nema dobar glas. Ovu pjesmu, a teško mi je sad priznati, čak i čovjeka vidim prvi put. Topla i čista boja glasa, sa puno ljubavi, bez falša i to što radi, zaista radi dobro na svoju i na čast onih koji ga slušaju i prate njegov rad.
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj.
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma