:: |
Autor |
Poruka |
šamar Iskusni član
|
Godine: 115
Datum registracije: 29 Dec 2008 Poruke: 906 Mesto: diznilend
|
|
nemogu da odolim da ovo ne prokomentarišem mislim na samu temu.
sad ako se krećeš u društvu ,tj ako imaš lovu izlaziš na takva mjesta gdje
teško možeš upoznati siromašnu djevojku,ali zato možeš da upoznaš gomilu lešinarki.
što je mnogo gore i opasnije nego neka fina skromna djevojka.
nikada nisam bio nešto bogat niti sam bio kokuz totalni.
pa mi tako nikada nije padalo napamet dali djevojka ima novaca ,tj dali je iz
bogate porodice.nego ako mi se sviđa to je to nema šta ,mislim naravno ako se i ja njoj svidim.nemogu da svatim da nekome može da igra ulogu dali je na djevojci markirana odjeća ili nije.ili da neko ima dilemu da mu se sviđa djevojka a da neće da bude sa
njom iz gore navedenog razloga.mada nemogu da kažem da se nisam sretao sa takvim slučajevima.iz tih slučajeva su se izrodile velike ljubavi i mnogi brakovi.
sve u svemu,što bi kod nas rekli niđe veze sa vezom.
|
_________________ Oprezni ljudi koji na sve misle, koji sve predviđaju, stalno upadaju
u klopke, jer računati na poteškoće,
znači stvarati ih. |
|
|
|
|
voulez-vous ♧Otac Makarije♧
|
Godine: 40
Datum registracije: 09 Sep 2007 Poruke: 5164
|
|
U principu budes s devojkom a ne sa necim materijalnim sto ona ima.... i u principu sve zavisi kakva je u glavi i u dusi.... ako je razumna, dobro rasudjuje, neiskvarena i ciste duse - ona nikako ne moze biti siromasna.... i to je super...
Samo... ima tu jedna stvar... ja na to ne gledam, ali sta ako neko drugi gleda, m? Recimo meni je stvarno to nebitno... a sta ako je ona sa mnom zato sto imam toliko vise od nje? M? Tu treba da se napravi dobar balans i vidi se sta je sta.... mada... koliko ja znam, te devojke su i bolje i pozrtvovanije od ovih drugih... silnih i umisljenih... sto znaci da bi sutradan trebale biti i bolje zene i bolje majke.... moje vidjenje.... eto....
|
|
|
|
|
|
Maya_Lo Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 05 Feb 2008 Poruke: 77 Mesto: Loznica
|
|
Nema to nikakve veze da li je on bogat ili siromasan,vazno je da se volimo a ostalo ce sve doci na svoje mesto.....
|
|
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
Neko vec rece, siromasan covek je samo onaj koji ne zna da voli
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
boj@nic@ Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 32
Datum registracije: 02 Okt 2008 Poruke: 93 Mesto: moj topli krevet
|
|
je*es pare ako nemas ljubav
[Edit by *Mayche*: Reči napisane u ovoj poruci koje imaju uvredljiv karakter, cenzurisane su pošto je to strogo zabranjeno Pravilnik-om.]
|
_________________ Ja sam tamo gde si ti kad kazem ja mislim mi, neka znaju svi ono stomi treba to si ti... |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|