:: |
Autor |
Poruka |
isssy Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 28 Jun 2006 Poruke: 59
|
|
Imam brata od 5 god. kojeg baka cuva svaki dan (jer ga je, naravno, ubijedila da vrtic nije za njega). Sada je on potpuno razmazen. Moja sestra, kad je bila manja, uvjek je isla kod bake, zato je i ona po malo razmazena. Ja i nisam nesto voljela da idem, pa se i mnogo razlikujemo nas troje.
|
|
|
|
|
|
^^CRNOGORKA^^ ~..Hail Mary..~
|
Datum registracije: 08 Maj 2007 Poruke: 6342
|
|
Mene su razmazili mozda malko jer sam najmladja, ali okkkk ka' da ima veze dobro je da me je ima' ko razmazit
A sto se tice moje djece (kad ih budem imala) neka ih razmaze i baba i djed slobodno.
|
|
|
|
|
|
Vilenjakinja Sašina Kumica
|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889
|
|
Mene je moja baka dosta razmazila dok sam bila mala i bila sa njom, al čača je to opet dovea u red. Mislim mene
|
|
|
|
|
|
belalala Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 05 Jul 2007 Poruke: 15 Mesto: Beograd
|
|
Ne vidjeno da deca uzrasta od 3-4god. mogu da lako predju baku i da joj maltene "vise na glavi" a ona " ko" baka sve to trpi i ne zali se vec kaze:"samo vi zapamtite baku!"
Uzas!
Ja se nadam da necu biti takva i da moja majka nece razmaziti moju decu kad ih budem imala.
|
_________________ "Prvo je original,ostalo su kopije" |
|
|
|
|
nadalina68 Dobro upućeni član
|
Godine: 56
Datum registracije: 27 Maj 2006 Poruke: 623 Mesto: Bgd
|
|
Hah kakva tema, , nisam volela kada su bake tolerisale svakakve nestašluke moje dece
elem sada za koji dan treba da postanem i ja baba tako da ....
nadam se iskreno da neću razmaziti unuče bar se nadam mada nikada se ne zna videću vrlo uskoro koliko za koji dan! ! !
|
_________________ vera,ljubav,nada |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|