:: |
Autor |
Poruka |
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
Pa ne znam. Ja sam cista suprotnost moje mame,tako da ne znam sta je ovog mog privuklo ka meni. On moju mamu obozava, moja mama kuva super, a ja samo spagete Tako da bas i ne znam.
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
^Mayche nisi dobro razumela temu Nije u pitanju da licis na svoju majku, vec na njegovu tako da proveri slicnost sa "svekrvom"
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
AnCHi_90 ♥J'veux ton amour♥
|
Godine: 34
Datum registracije: 13 Jun 2008 Poruke: 2401 Mesto: ...peta strana svijeta...
|
|
cula sam za to ,ali mislim da su to ciste gluposti jer moj momak je cista suprotnost od mog oca
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
Haha, jao boze...
Hmm, ajmo onda ispocetka
Ja ne licim na njegovu mamu!
On nije u kontaktu sa njegovom majkom, ostavila ga je kad je imao 2 godine. Tako da zaista ne zna ni on kakva je ona da bi mogao da nadje istu kao nju, mada cisto sumnjam da bi zeleo nekog kao nju...
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|