:: |
Autor |
Poruka |
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
^ne znam sta se tebi podrazumeva u vezi, ali pljuvanje po bivsoj devojci isreno se nadam da ne.
slobodna zemlja jesmo (zavisi opet gde zivis ,ja sam u Srbiji tako da je to diskutabilno) ,a razmisljamo svakako svojom glavom (pricam u svoje ime)
|
|
|
|
|
|
CatchTheWreck Jecika_84 muz No.2
|
Godine: 43
Datum registracije: 06 Sep 2004 Poruke: 6273 Mesto: Cataro
|
|
podrazumewa se snoshaj ili kako ga god ti krstish, pljuwanje - kad me prewari - jeste da sam i ja kriw, ali nisam JA taj ko je warao, ziwim owde isto kao i ti (4 meseca godishnje istina, ali tuj sam), a za razmishljanje, ima i onih koji to ne umeju
|
_________________ u ziwotu wodi rachuna kome cesh
dopustiti da ti se priblizi,
jer nije swako DOSTOJAN
da bude u twom drushtwu,
drzi jezik za zube,
a ledja uz zid,
mozda i uspesh da PREZIWISH
bez posledica,
u owom smradu.... |
|
|
|
|
jerotije rank
|
Godine: 42
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676
|
|
CatchTheWreck je napisao/la sledeće: | za owo ku**** i mogu da swrstam u red preware |
Moze cura da zasluzuje taj epitet i ako nije prevarila. Tako nesto mogu samo njoj u lice da kazem ako mislim da jeste ku**a. Kad bih to rekao bilo kome drugom, ispalo bi da je ogovaram.
|
_________________ Inside my heart is breaking
My make-up may be flaking
But my smile still stays on... |
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
LepoticaNS je napisao/la sledeće: | Cao!
Zasto vecina muskaraca kada pricaju o svojoj bivsoj devojci kazu stvari poput "ku*** jedna, j*** sam je"?
Devojke sta bi vi recimo mislile o vasem decku kada kaze pred vama tako nesto o svojoj bivsoj?
Bas me zanima vase misljenje!
Pozdrav |
Zato sto su uvek u fazonu da su bolji od nje. Pogotovo ako su ostavljeni, pa znate kako im to kvari ego. Za svog bivseg, bila sam ku*va zato sto sam mu rekla da mi se svidja neko drugi i to godinu dana posle raskida...
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|