:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Francuski kompozitor elektronske muzike Žan-Mišel Žar snimiće dva svoja koncerta u 3D tehnici, pomoću opreme koja je korišćena za snimanje naučnofantastičnog filmskog hita "Avatar".
Žar (61) je otkrio da će od snimaka napraviti film za bioskope. Muzičar je pre šest meseci započeo svoju prvu svetsku turneju u dvoranama a u martu će svirati u Francuskoj.
"Panasonik koji je napravio kamere za Džejmsa Kamerona ponudio mi je da snimim spektakl tako da zvuk bude u visokoj rezoluciji”, rekao je Žar. Snimci sa koncerata u Strazburu i belgijskom gradu Liježu stići će u toku godine u bioskope u 2D i u 3D verziji.
(Beta/MONDO)
|
|
|
|
|
 |
Double Hearts Love Sucks

|
Godine: 35
Datum registracije: 12 Maj 2009 Poruke: 2618 Mesto: i'm an amazing guy who has the killer looks

|
|
Nestrpljivo cekam.......
|
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
Wow.. shta reci na ovo
|
|
|
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 90
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Da. Ipak i samo Žan Mišel Žar, bez mnogo komentara. Onima koji ga slušaju je dovoljno, oni koji ga ne slušaju, ne znaju šta propuštaju.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
gkukolj je napisao/la sledeće: | Da. Ipak i samo Žan Mišel Žar, bez mnogo komentara. Onima koji ga slušaju je dovoljno, oni koji ga ne slušaju, ne znaju šta propuštaju. |
Pa ja sam ga godinama slusao, sad mi je malo dosadio...
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
|
|
 |
Double Hearts Love Sucks

|
Godine: 35
Datum registracije: 12 Maj 2009 Poruke: 2618 Mesto: i'm an amazing guy who has the killer looks

|
|
|
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 90
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
Jbg o ukusima se ne raspravlja sto ljudi sto cudi
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|