:: |
Autor |
Poruka |
Iwan Upućeni član

|
Godine: 43
Datum registracije: 25 Dec 2003 Poruke: 279 Mesto: Frankfurt/nemacka

|
|
Pop pevačica Madona toliko je frustrirana što je svoje obrazovanje žrtvovala zbog muzike da želi to na nadoknadi, zbog čega se upisala na prestižni britanski Oksford univerzitet, gde će studirati englesku književnost. Zavolela je knjige kada je pisala seriju knjiga za decu "The English Roses" (Engleske ruže) i planira da diplomu uglednog univerziteta, na kome su diplomirala četiri britanska kralja, 47 nobelovaca, 25 britanskih premijera i šest svetaca, stekne učeći kod kuće. "Madoni je uvek smetalo što je morala da prekine školovanje kada je njena muzička karijera krenula uzlaznom putanjom. Ona je izuzetno inteligentna, načitana, i uvek je jako interesovala književnost", rekao je jedan izvor blizak pevačici britanskom tabloidu "San", koji na svom veb sajtu ne navodi njegovo ime. "Ona je rešena da diplomira. Ona stalno sebi postavlja nove izazove, a Oksford univerzitet je najnoviji. To je čuveni univerzitet i ona je oduševljena što je primljena. Priliku koja joj se pružila iskoristiće na najbolji mogući način", saznaje se iz istog izvora. (RTS)
|
|
|
|
|
 |
hogar sa medaka Prijatelj foruma

|
Godine: 73
Datum registracije: 18 Avg 2002 Poruke: 6871 Mesto: beogradski pašaluk

|
|
Dakle, kad završi Oksford univerzitet, na šest diplomiranih svetaca
dolazi i jedna dipl. "svetica"...?
Ko zna, a možda i budući, 48. Nobelovac?
|
_________________ pičim redom i beležim kredom! |
|
|
|
 |
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~

|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~

|
|
Ma kakav crni fakultet ?
Sta bi sad ona mogla da uci ? Ne verujem da joj je smetalo to sto je morala da prekine skolovanje.... Ja mislim da bi ona htela da pricamo jos malo o njoj u novinama pa je izmislila jos jednu glupost....
|
|
|
|
|
 |
Alexa985 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 19 Nov 2004 Poruke: 89 Mesto: Nepoznata lokacija, negde izmedju jave i sna, u zemlji racunara, video igara, piva i lepih devojaka

|
|
Upisao i ja prosle godine pa to niko nije objavio...
|
|
|
|
|
 |
Car Dusan-Silni Administrator i domaćin

|
Godine: 57
Datum registracije: 09 Jun 2002 Poruke: 7770 Mesto: Kraljevo / Frankfurt

|
|
|
|
 |
mvasilijevic Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 41
Datum registracije: 24 Nov 2004 Poruke: 20

|
|
Ko sve nece zeleti da pohadja fakultet!
|
|
|
|
|
 |
miki10 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 02 Apr 2005 Poruke: 156

|
|
Ne ona nije izuzetno inteligentna. Njen kojeficient inteligencije je 140 a izuzetno inteligentni imaju preko 150. Zaista inteligentni imaju preko 185 a najinteligentniji ljudi na svetu oko 225. Sto se fakulteta tice, Madonna je poznata kao najveci skandal majstor, i pored multimilionskog bogatstva zeli da poboljsa svoj polozaj u drustvu i sliku o sebi obrazovanjem!
|
|
|
|
|
 |
woste1 Upućeni član

|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Apr 2005 Poruke: 364 Mesto: Beograd

|
|
Ona je upisala fakultet to nije problem ali kako ce ga zavrsiti..... to me interesuje (mozda ce im prepevati jednu knjigu)
|
_________________ STEVA |
|
|
|
 |
Lord_Sale69 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 56
Datum registracije: 26 Maj 2005 Poruke: 12 Mesto: wien

|
|
Madona kako je resila postace i lektor na kraju Ili mozda cak i dekan
|
|
|
|
|
 |
sheba_diesel Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 17 Mar 2005 Poruke: 183 Mesto: Beograd

|
|
Alexa985 je napisao/la sledeće: | Upisao i ja prosle godine pa to niko nije objavio...  |
Sto je ona bitnija od mene i Alexe?
Upisala knjizevnost,jer ume da pise pa misli da ima sve uslove da zavrsi.To ti je,kad imas sve osim obrazovanja imas i veeeeliki komplex sto bas njega nemas!
Madona i Oxford!
|
|
|
|
|
 |
zoricapn Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 41
Datum registracije: 30 Maj 2005 Poruke: 9 Mesto: Paracin

|
|
E bas mi je ona za fakultet Kasno se setila...Udarile joj pare u glavu pa nezna stace sa sobom...Mogla je da privuce paznju necim originalnijim
|
_________________ Zoka |
|
|
|
 |
branko1985 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 11 Jul 2005 Poruke: 44 Mesto: Novi Sad

|
|