www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

101 ruza - kic ili romantika?
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~
::  
Autor Poruka
amarenna
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 32

Datum registracije: 10 Mar 2009
Mesto: •● U njegovom srcu ●•

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 30, 2009 7:46 pm    Naslov poruke: Re: 101 ruza - kic ili romantika? Na vrh strane Na dno strane

"Ja licno bi se vise obradovala jednoj ruzi...
a kuda cu bolan sa 101 Rolling Eyes mislim da je to malo pretjerano"

..~..dobro slazem se s ovim..ja sam dobila jednom 101 ruzu ali bolje 1 koja je iz srca pa znam da je iz ljubavi nego 101 samo zato da bi me zadivio i rekao kako me voli i da mislim da je to iz ljubavi a zapravo je samo zato..~..

kikbokser
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 39

Datum registracije: 20 Sep 2005
Mesto: beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 03, 2009 4:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ako je iskren gest,od srca i sa iskrenim osecanjima nikako ne moze biti kic!i to je pre svega lep gest a i cin iskazivanja osecanja ili necega sto mozda ne umemo iskazati recima!ja sam svojoj sadasnjoj devojci ne najavljeno dosao jednom i koristeci se sasvim drugom pricom doneo samo jednu ruzu koju ona i dan danas cuva iako smo sad vec i vereni a od te noci su prosle 3 godine Smile
tako da momci samo napred!nekada i ruze znaju reci "volim te" a da mi to i ne izgovorimo voljenom osobi Smile

Ivankamaza
~Ljubav i Snovi~
<font color='blue'><b>~Ljubav i Snovi~</b></font>

Datum registracije: 19 Okt 2004
Mesto: ~ Paris je t'aime ~

france.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 05, 2010 2:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kic : vise bih volela da mi decko pokloni jednu ruzu mesecno nego 101 ruzu jednom godisnje.

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 07, 2010 7:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ruže same po sebi nikada nisu kič, ali to pretjerivanje sa 101 ružom ni nije potrebno, zaista, kud sa tim po stanu? Neko pomenu, bolje jedna svaki dan, nego 101 jednom godišnje, i tu je u pravu. A lično mi ne traba ništa od toga, lijepa riječ i ljubav je sama po sebi mi dovoljna.

škorpijica
~ noćna mora mnogih ~
<font color='blue'><b>~ noćna mora mnogih ~</b></font>

Datum registracije: 07 Sep 2004
Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 21, 2010 12:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

^nadje se po stanu mesto i za vece gluposti, sigurno bi se naslo i za ovo Wink

Ja do sada jos nisam naisla na osobu koja je dobijala 101 ruzu svake nedelje pa da ima taj problem gde ce s tolikim cvecem. Kao sto je burma specijalan prsten medju ostalim prstenjem, tako je i buket od 101 ruze poseban na neki nacin medju ostalim buketima. Pa ni burmu ne kacite nekome svake godine, niti bez razloga (dobro ima slucajeva, ali to bi vec bio pomenuti kic Mr. Green ). Niko ovde ne prica o tome da nije dovoljna jedna ruza, lepa rec, posvecivanje paznje, ali ako neko zeli vec da vas iznenadi, "nagradi", pokaze koliko mu znacite... pa za mene je bolje da to onda bude i 101 ruza nego komad nakita od kojeg ce mi otpasti deo tela na koji isti nakacim Wink Zasto ne bi muz iznenadio zenu za npr. 20 godina braka, rodjenje deteta ili neki slican veci dogadjaj u njihovim zivotima ovako lepim buketom? Svi ste protiv poklona, a verujem da svake godine svom partneru nesto kupite za godisnjicu, rodjendan, Novu Godinu... a eto mogli ste ga samo poljubiti i da budu svi srecni i zadovoljni. Izgleda ipak ima nesto i u tim poklonima Mr. Green

"...dvoje ljudi koji su se voleli ne mogu biti prijatelji, jer se svaki susret svodi na previše tajanstvenih pogleda, da bi se prestali nadati..."
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis."

*Mayche*
.:Lust Stained Despair:.
<b>.:Lust Stained Despair:.</b>

Datum registracije: 17 Dec 2007
Mesto: Zvezdica na nebu

demrepcongo.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 21, 2010 9:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

JA zaista vise volim 1 ruzu nego 101...isto tako se slazem sa skorpijicom da mi je draze 1 ruza nego neki komad nakida. Volim da primam i da dajem poklone...

jerotije
rank
<b>rank</b>

Godine: 42

Datum registracije: 13 Mar 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 22, 2010 1:39 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
Svi ste protiv poklona, a verujem da svake godine svom partneru nesto kupite za godisnjicu, rodjendan, Novu Godinu... a eto mogli ste ga samo poljubiti i da budu svi srecni i zadovoljni. Izgleda ipak ima nesto i u tim poklonima Mr. Green

"Pokloni su retki i jeftini. Sve ostalo je podmicivanje." rece Dusko Radovic.
Zar ti ne bi bilo draze da ti neko pokloni jednu ruzu koju je sam napravio od papira ili zice ili neki drugi poklon u koji je ulozio dosta svog truda i vremena, nego da ti posalje buket od 101 ruze sa posvetom "Cvet cvetu" ili slicnoj gluposti?

Double Hearts
Love Sucks
Love Sucks

Godine: 35

Datum registracije: 12 Maj 2009
Mesto: i'm an amazing guy who has the killer looks

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 22, 2010 1:53 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne bi se tim bapco,,,,
Kupio bi jednu ruzu(dao nekom detetu i rekao) da posece na 100 i 1 komad Laughing Laughing Laughing

škorpijica
~ noćna mora mnogih ~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 22, 2010 1:59 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jerotije da me poznajes znao bi da meni najvise znace sitnice Wink
E sad, s obzirom da si ti mene jos odavno okarakterisao kao sponzorusu, zasto ne bismo nastavili u tom pravcu Mr. Green Moguce da postoje takvi parovi, ali ja jos nisam cula za njih, koji su npr. godinama ili decenijama zajedno i da su medjusobno poklanjali "samo" lepe reci, mile poglede i poljupce, ali eto parovi koji mene okruzuju su ipak oni koji dodju i do tog momenta da odluce partneru nesto da poklone. E vidis, kada dodje do tog momenta, da zelis nesto vise da poklonis, ja cu uvek biti zahvalnija na cvecu nego na nekim krpicama, parfemima, nakitu...
Kad bi citao ono sto je napisano, a ne ono sto zelis da bude napisano, video bi koji je smisao mojih recenica Razz
Eto, meni ruze cak i nisu najdrazi cvet, i za jedan primerak meni omiljenog cveta bila bih najsrecnija osoba na svetu, pa makar ga neko samo i nacrtao, znala bih da se potrudio na taj nacin da spoji svoju kreativnost i moju zelju Wink
Mozes ti izvrnuti moje reci kako god hoces, ali najbolje znaju ljudi koji su imali blizi kontakt sa mnom kakva sam i sta zaista cenim i cime su me mogli "kupiti" Mr. Green za sva vremena Wink

"...dvoje ljudi koji su se voleli ne mogu biti prijatelji, jer se svaki susret svodi na previše tajanstvenih pogleda, da bi se prestali nadati..."
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis."

*Mayche*
.:Lust Stained Despair:.
<b>.:Lust Stained Despair:.</b>

Datum registracije: 17 Dec 2007
Mesto: Zvezdica na nebu

demrepcongo.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 22, 2010 2:09 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Eh sad cete se jos i posvadjati Smile

Meni je decko dao olovku od koje je napravio plavu ruzu, moj omiljeni cvet, i kupio mi je buket od 24 plave ruze za moj 24ti rodjendan. E sad, plave ruze su se osusile, neke sam uspela da sacuvam a neke ne, ali ipak, olovka u obliku plave ruze je ostala...

jerotije
rank
<b>rank</b>

Godine: 42

Datum registracije: 13 Mar 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 22, 2010 2:15 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cekaj, bre, jesi li za 101 ruzu ili si za te sitnice? Odluci se. Razz
Necu ja nista da izvrcem ,samo cu da kazem da to sto ti pises, veliki procenat zenske populacije ce se sloziti sa tobom, ali u praksi ce postupiti drugacije (prvo zensko pravilo: jedno misli, drugo zeli, trece pricaj, cetvrto radi). A to ne znaci da si i ti takva. Razz
U pravu si, ne znam te (bas najbolje Razz ) i necu da tvrdim da si ovakva ili onakva.

Evo, nadjosmo mi dosta sitnica koje vas vise obraduju od 101 ruze: nacrtan cvet, olovka, papirna ruza, knjiga... Ima jos? Razz

Ne brini, Mayche, mi se volimo. Laughing Laughing Laughing

škorpijica
~ noćna mora mnogih ~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 22, 2010 2:26 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

*Mayche*, ne brini, nas dvoje samo tako pricamo, nije to svadja Mr. Green

Eto, ostala je ta olovka, ali zar te uopste nisu obradovale te ruze za rodjendan? Nisu ti ama bas nista znacile?
Pa ne znam za vas, ali eto neki uzivaju u skupim luksuznim vecerama po restoranima, pa kazu to je bio znak paznje, proslavili su nesto bla bla (to je tek kiceraj za mene), e pa bolje da mi kupi ruze i napravi sam pizzu nego da da duplo vise para na veceru Mr. Green

Uvek glasam za cvece i tacka Mr. Green

Pfffffffffff samo kad se on ubacio Mr. Green

Sve ima svoje mesto i vreme Wink Uvek cu biti za sitnice, vecinu tih dobijenih sitnica i dan danas cuvam, drage uspomene (poruke na kesici secera iz nekog lokala, cvetici od krep papira, osusen cvet iz jednog parka gde je bio i cika koji cuva to cvece da neko ne ubere Mr. Green ) to su "sitnice" koje imaju svoju pricu i uvek ce imati vecu tezinu, ali postoje momenti kada se poklanja i nesto "gotovo", kupovno ili ako hoces materijalno... E u tom trenutku, ako osoba vec zeli da mi pokloni nesto, bolje da mi pokloni tu famoznu 101 ruzu nego nesto materijalno u pravom smislu te reci Wink

Ja sam za svoj 18. rodjendan kada me porodica pitala sta zelim od nakita (eh to glupo "pravilo" na ovim prostorima, svi zele da se okite kao novogodisnja jelka) rekla da zelim cvece. Eto dobila sam tu korpu cveca, i dan danas je cuvam i za mene nije bilo drazeg poklona, a danas mi je jos draza jer svaki pogled na nju me podseti na jednu osobu koje vise nema i na srecu u ocima te osobe kada je videla koliko sam ja odusevljena poklonom Wink

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~ -> 101 ruza - kic ili romantika? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  sledeća
Strana 7 od 8

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon