:: |
Autor |
Poruka |
poison ~Chase The Sun~
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤
|
|
trebam nesto za povecavanje slika al da bude kvalitetno tako da si od obicne slike mogu napravit wallpaper dimenzija 1680 x 1050. trazila sam neke online resizere al bas ne funkcioniraju
|
|
|
nenadmorpheus Just me
|
Godine: 36
Datum registracije: 23 Okt 2005 Poruke: 7677 Mesto: Beograd
|
|
Ne mozes ti nikad i sa nijednim programom od slicice tipa 100*100 da napravis sliku 1680*1050 a da pri tome budu istog kvaliteta.
Obrnuto naravno da vazi.
|
_________________ You're off the map now, radar can't even find you
We stay on the grind, you slip, we out-grind you
You walk around mad, you let your anger blind you
We walk around just playin' the violin behind you |
|
|
|
|
kosta00 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 02 Jun 2006 Poruke: 243
|
|
Postoji jedan foto trik za uvelicavanje slicica, samo ti je potreban digitalni fotoaparat i stampac(u boji).
Odstampas slicicu u pravoj velicini, u najboljoj rezoluciji. Uzmes digitalni fotoaparat uvelicas maksimalno ( ali koristiti samo opticki zum, nikako digitalni) i slikas, (pazis da ima dovoljno svetlosti). Ubacis sliku u komp, ako je opet mala, iskopiras uvecanu sliku na papir i opet sve ispocetka.
Na ovaj nacin ces mozda malo izgubiti kvalitet slike, ali neces moci porediti uvelicanu sliku sa ovim postupkom i uvelicavanje preko nekog programa.
Pozdrav
|
_________________ --------------
100010100100001001001011011101010010101010010101000010001001 |
|
|
|
|
poison ~Chase The Sun~
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤
|
|
hvala decki na pomoci.za sad sam nasla neki online resizer koji kolko tolko zadovoljava.ne moze bas male slike povecat kvalitetno al dosta toga uspije.probat cu i ovo s digitalcem.fala
|
|
|
Makro Sudbina Pravi Greske
|
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 2090 Mesto: P!zd!land
|
|
Moram da se zahvalim Kosti na super ideji. Moracu bas to da probam sa nekom slicicom.
Inace tesko da ces nesto moci naci da male slicice pretvoris u velike bez gubljenja kvaliteta slike.
Adobe Photoshop ima resize opciju.
|
_________________ Na pesku smo se videli, još ni gaće nismo imali.
Upi’kila si se na dodir moj, od tog trenutka ja sam samo tvoj!
|
|
andrejica Tico & Ada
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
jel postoji neki program koji bi smanjio tezinu gif slika?
|
|
|
staaaz Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 19 Feb 2010 Poruke: 10
|
|
ja mislim da je acdsee jako dobar za povecanje slika. probaj mozda ti uspe.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|