www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Jeste li se ikad operisali i sta?
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Zdravlje ~
::  
Autor Poruka
Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦
<b>♦Un Mal pour un Bien♦</b>

Godine: 42

Datum registracije: 07 Apr 2005
Mesto: 83700 ST RAPHAEL

france.gif
PorukaPostavljena: Ned Jun 21, 2009 8:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kriss3 je napisao/la sledeće:
Francuskinja je napisao/la sledeće:
Ja sam kao beba,operisala debelo crevo jer mi je puklo jedan deo(bolnica mi dala jako mleko,greska njihova Evil or Very Mad )a ujedno mi skinuli i slepo crevo,tako sam mirna sa tim Exclamation
A oko 6 godina,operisala krajnike...
To je bilo sve za sada...

Halo Francuskinja,
"Un mal pour un Bien"!
Da to je francuska izreka kad treba se proce kroz pakao i uci u raj...
Neznam dali je stvarno mleko u pitanju?
Moja necaka 24 godine i za malo da pukne, bez nekih znakova ili razloga, a ja takodje pre 30 godina, neznam razlog..
Normalno slepo crevo nije strasna operacija, izuzetno ako je pod zapalenjem i ako pukne, onda je katastrofa, tako malo , ali opasno po zivot ako se ne pobrinemo..
Pozdrav Laughing

Shocked Shocked Shocked Na ovo trebala sam reagovati...
Kao prvo sto se tice izreka,tacan prevod je jedno zlo za nesto dobro kao sto pise na moj Potpis i ne vidim razlog pricati o tome u temi Zdravlje...A inace,da nisi neki strucnjak ili neki doktor pa ces mi ti reci od cega mi se to desilo???a meni sto se desilo,to jedino bolnica zna sta je tu bilo i moja stvar nije bilo o vezi slepo crevo...kako se kaze na fr:vaut mieux tourner 3 fois sa langue dans sa bouche avant de parler et arreter de parler d'une personne qu'on ne connait pas et qu'on a jamais vu de sa vie...

° Jaca °
~ zažmirim i putujem ~
<b>~ zažmirim i putujem ~</b>

Datum registracije: 28 Okt 2008

usa.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 07, 2009 2:05 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nisam nikada ništa -> da kucnem u drvo. Wink

°_Daniel_°
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 42

Datum registracije: 01 Maj 2009
Mesto: München

germany.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 07, 2009 8:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Uff vise puta.. Mr. Green Mr. Green Koljeno, ruka, glava Mr. Green itd. Mr. Green

TAMARA MAGIS
***bombica***
<b>***bombica***</b>

Godine: 45

Datum registracije: 10 Mar 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 15, 2009 1:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hvala bogu ne Smile

bilo vezano za tu osobu ...

nemanja446
unique and unrepeatable
unique and unrepeatable

Godine: 32

Datum registracije: 19 Apr 2009
Mesto: Trebinje, Republika Srpska

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 31, 2009 10:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kad sam bio sasvim mali, 2-3 godine, bruh, a negdje sa 7-8 godina slijepo crijevo. Ne znam za bruh, ali slijepo crijevo se može operisati samo jednom, pa je sigurno bolje da mi se to desilo tako rano, pa ne moram više da brinem.

voulez-vous
♧Otac Makarije♧
<b>♧Otac Makarije♧</b>

Godine: 40

Datum registracije: 09 Sep 2007

switzerland.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 01, 2009 2:55 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pre tri godine sam operisao nogu... imao sam tesku saobracajku i stradala je leva noga... leva noga i osiguravajuce drustvo... Very Happy

Nesrecom, bilo je stopalo u pitanju, kakav oziljak je ostao - da se najezis kad vidis i dan danas... medjutim, srecom, operisao me je kucni prijatelj koji je bas tada radio.... i neizmerno sam mu zahvalan.... vrhunski strucnjak i bas se potrudio par sati oko mene... a da je otisao na pecanje... ko zna sta bi sada sa mnom bilo.. Sada je Bogu hvala sve ok, kao da se nista ni desilo nije.... Wink

*Mayche*
.:Lust Stained Despair:.
<b>.:Lust Stained Despair:.</b>

Godine: 39

Datum registracije: 17 Dec 2007
Mesto: Zvezdica na nebu

demrepcongo.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 17, 2010 5:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nikad me nisu rezali ali operisala sam kamen u bubregu tako sto su ga razbili kroz urinarni kanal Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

*Mayche*
.:Lust Stained Despair:.
<b>.:Lust Stained Despair:.</b>

Godine: 39

Datum registracije: 17 Dec 2007
Mesto: Zvezdica na nebu

demrepcongo.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 14, 2013 4:18 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Izvadila sam žuč Laughing

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 14, 2013 11:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jesam. Polipe na grlu prije nekih 15-ak godina.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Zdravlje ~ -> Jeste li se ikad operisali i sta? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6
Strana 6 od 6

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon