:: |
Autor |
Poruka |
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
Primetila sam da smo mi zenske vise shodne da spasimo vezu nego muskarci, al ko zna zasto je to tako
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Iskreno, ne vjerujem u vezu koju moram spašavati. Možda se previše povodim za instinktima kroz cijeli svoj život, pa stoga i ovako govorim. Njušim kraj gotovo uvijek, bilo da dolazi sa moje ili sa njegove strane, tu spasa nema. Neko ko želi otići, otići će, ma šta činili. Polazim od sebe prvo, nikada me ništa nije zaustavilo na putu koji sam odabrala, a biram ga kada ljubavi nema više bilo u meni, bilo u njemu. To se nikada ne može spasiti. Ako ljubavi nema, kraj je gotovo neminovan. Ne krpim, ne kupujem i ne spašavam polovnu stvar.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|