www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Bi li otišli još dalje nego gdje jeste?
Strana prethodna  1, 2
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Dijaspora ~
::  
Autor Poruka
Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

Godine: 40

Datum registracije: 18 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 09, 2008 10:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

velociraptor je napisao/la sledeće:
Ne verujem! Na par dana bih mogao da odem, ali da menjam mesto boravka - nema sanse!
imao sam mogucnosti za tako nesto i... Nema sanse! Ne samo da ne bih mogao da menjam grad nego ne bih menjao ni kraj gde zivim.

Al' je ni po cijenu toga da si doslovno siguran da ćeš imati s tim odlaskom iskustvo za cijeli život da ga djeliš, iskustvo koje rijetko tko ovdje na ovim prostorima može steći ma ni za 20 godina ? Na primjer.

velociraptor
Banovan!
<b>Banovan!</b>

Datum registracije: 15 Apr 2007
Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 29, 2010 2:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

U pravu si , Andjela, da znas da si u pravu...
Ti sledeci put slobodno podvikni, nemoj da se ustrucavas.

Gledajte( jedna moja ex devojka se grozila kad ovaj izraz pomenem u drustvu, to je izludjivalo), zemlja u kojoj su kursadzije naj humoristicka emisija, zemlja u kojoj su najcitaniji pisci Vesna Radusinovic i Ljiljana Habjanovic, zemlja gde se utakmica Zvezde protiv gruzijskog Dijnamma, najavljuje mecom decenije, zemlja u kojoj su Karleusa, Goga Sekulic i Seka Aleksic neke seks bombe, a Kristijan Golubovic medijska licnost koja gostuje na televiziji, glumi u seriji, glavna zvezda u skrivenoj kameri...
E pa nikad nisam imao ludju zelju da pobegnem odavde i da se vise ne vracam.I to sto dalje.

Gledajte( tacnije, nije mi bila devojka nego smo bili u neobaveznoj vezi i nista vise) da je srece, da se srce pita reci cu i gde bih pobegao/otisao/emigrirao( stvar formulacije).

Otisao bih u Argentinu, krknuo neku meleskinju i ni u ludilu se ne bih vracao ovde.
Ali bih dosao na forum, na domaci.de bih dosao i poceo bih da postujem na spanskom, onda bi iza mene dosla lepa nasta i napisala ono kultno:

nastasenjka je napisao/la sledeće:
zamolila bih da se postovi koji su pisani na spanskom prevedu na srpski...pisanje na spanskim krsi nas pravilnik...hvala lepo

A da me banuje ne bi smela, jer ne smes tek tako da banujes argentinskog drzavljanina. Ne mozes tek tako da kvaris diplomatske odnose sa jednom prijateljskom zemljom zbog spamovanja. Ne ide!To je zemlja koja je ostala uz nas februara 2009. zemlja za koju sam uvek navijao na svetskim prvenstvima, zemlja gde su divni ljudi, zemlja...
Ajd jos cu i da se rasplacem kad pocnem da pricam o njima...

Makro
Sudbina Pravi Greske
<b>Sudbina Pravi Greske</b>

Datum registracije: 01 Jul 2005
Mesto: P!zd!land

australia.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 16, 2010 12:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Dalje od ovoga nema Sad Wink
Ne bih ti znao reci, i bi i ne bi, a verovatno bih pristao j38!g@ kad sam avanturista Very Happy Al' samo pod jednim uslovom, da moja porodica krene sa mnom.

"Ko Crkvi Daje, Bogu Pozajmljuje, A Bog Nikom Duzan Ne Ostaje!"

serubiajin
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 06 Mar 2010
Mesto: Ritto Shi

japan.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 18, 2010 9:16 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa... Ne verujem da bih isao dalje nego sto jesam... Dugo sam tugovao za domovinom, ali sam se sad vec nekako i navikao, ali opet kad pomislim da treba da se selim, ma nema sanse! Mozda jedino da se vratim odakle sam i dosao.

*Mayche*
.:Lust Stained Despair:.
<b>.:Lust Stained Despair:.</b>

Godine: 39

Datum registracije: 17 Dec 2007
Mesto: Zvezdica na nebu

demrepcongo.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 19, 2010 5:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

^^^ Gde cemo dalje iz ove bijafre. Mozemo samo u Australiju, ali smo i ovako prilicno daleko. Mozemo samo blize. Ajde Boki da se vratimo Smile

crni-lopov
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 51

Datum registracije: 01 Jun 2010

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 02, 2010 1:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zelim da idem sto dalje, biti dijasporac.Pobjeci iz ove ludnice i pokusati normalan zivot i vrijedan covjeka

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Dijaspora ~ -> Bi li otišli još dalje nego gdje jeste? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2
Strana 2 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon