:: |
Autor |
Poruka |
Boky ¤ The King of Kolo ¤
|
Godine: 40
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
|
|
Što se tiče mene .. veza bez obaveza je stvorena na tome da se ' odradi ' intimni odnos i da se malo zeza ono čisto u pauzi između dva partnera ili da se preboli neki partner koji je uspeo da te povredi ..
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
|
jerotije rank
|
Godine: 42
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676
|
|
Annabel_Lee je napisao/la sledeće: | Citat: | Ima samo sexa, sexa i opet sexa |
Ne bih se složila da mora se svodi samo na sex. Može biti tu i |
Da, da, caskanje, zezanje za vreme seksa je neizostavno.
škorpijica je napisao/la sledeće: | Znam ja sta je jerotije napisao i on nigde nije pogresio |
Amin! Ako sutra budu padale pecene kokoske s neba, skorpijica je kriva!
Nego, da ja nesto pitam. Je l' veza bez obaveza isto sto i otvorena veza? Ili je to nesto drugo?
|
_________________ Inside my heart is breaking
My make-up may be flaking
But my smile still stays on... |
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
Citat: | Da, da, caskanje, zezanje za vreme seksa je neizostavno |
da je neizostavno i nije bas, ali je sex svakako zanimljiviji kada i toga ima
Citat: | Je l' veza bez obaveza isto sto i otvorena veza? |
hmmm...zavisi od slucaja do slucaja...moze bit', a i ne mora...neko 'vezu bez obaveza' shvata kao povremeni kres (oboje imaju koji sat slobodno pa hajde da ga iskoriste), neko kao povremeno vidjanje (znaci sex plus povremeno kafica, bioskop i jos ponesto u zavisnosti od maste i sklonosti ucesnika), a neko, pak, kao 'otvorenu vezu' (izlaze, zajedno su, ali su oboje slobodni da se vidjaju sa drugima)
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
Deja-vu Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 18 Okt 2008 Poruke: 42
|
|
Pa to je valjda kad niste zajedno,a ovako kad se vidite jeste i ako imate decka/devojku,oni ne znaju...
Mislim da je takva veza povredjivanje obe strane i samoponizavanje...Tesko da moze dugo fs funkcionise,ali nikad se ne zna,sve zavisi...Naravno da ne bih pristala...Ja imam visoko misljenje o sebi!
|
_________________ ...Loving you is my life... |
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Citat: | Pa to je valjda kad niste zajedno,a ovako kad se vidite jeste i ako imate decka/devojku,oni ne znaju... |
Ne mora da bude samo kad već imaš dečka / devojku, možeš se viđati povremeno sa nekim i kad si slobodna / slobodan, a da to bude veza bez obaveza
Taj primer koji si navela je gora varijanta, svakako.
Citat: | Naravno da ne bih pristala...Ja imam visoko misljenje o sebi! Very Happy |
Ah, nikad ne reci nikad Ne znam zašto misliš da neko ko se viđa sa nekim s vremena na vreme ne ceni sebe? Jednostavno mu / joj to odgovara.
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
° Jaca ° ~ zažmirim i putujem ~
|
Datum registracije: 28 Okt 2008 Poruke: 13324
|
|
Zašto ne
Prije nekoliko mjeseci doživjela sam nešto što me emocionalno dotuklo, izgubila sam voljenu osobu... Mislila sam da se nikad neću moći vratiti na staro, ali tad je naišao jedan... Ne volim ga, više nisam sposobna za to - nisam sposobna posvetiti mu se u potpunosti, ali postoji velika (fizička) privlačnost... Ispričala sam mu svoju priču i objasnila što želim i što da ne očekuje... Pristao je biti uz mene kad mi zatreba rame za plakanje, pomoć, netko da mi skrati tužne noći umjesto da ih provodim plačući u tišini sobe, kao i za zadovoljenje fizičkih potreba, da se lijepo izrazim... Ali ne spavamo s drugima jer oboje ne možemo tako...
Samo, plaši me pomisao da bi se mogao zaljubiti u mene... Ako već i nije...
|
|
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Citat: | Samo, plaši me pomisao da bi se mogao zaljubiti u mene... Ako već i nije... |
Upravo ovdje leži zamka. Počne veza bez obaveza, ali obično se tim ne završi, jer ljudi ne znaju stati na vrijeme, kao ni razgraničiti potrebe od obaveza, a to vremenom dovodi do neke vrste ovisnosti ili ljubavi, nazovite to kako god želite. Nema veze bez obaveze. Ili ćete imati sex i otići odmah ili ćete ostati pa se zapetljati u sve to bez ikakve potrebe.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
Zar i sex nije neka obaveza, obavezan si da se javis na taj poziv kad zatreba sex...a isto tako i druga osoba kad je vi pozovete
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Mislim da sam rekla "imati sex i otići odmah", samim tim sam mislila da je sve ostalo kada ostaneš obaveza, pa i sam sex.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
anchi22 •• 20:01 ••
|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463
|
|
Zdravo, kres i doviđenja ne ide sa svakim čak ni ova varijanta..
Upušanje u nešto kratko i slatko, po dogovoru.. zavisi kako i šta
Postoji da je ipak za jednu stranu nešto više dok je za drugu ništa.
Takođe, obe strane su zauzete a sa strane postoji to nešto za čas posla (kao npr. zalba na jednu istu osobu...)
I takođe se dešava da se iz te takozvane vezice rodi nešto neočekivano lepo
Uglavnom sve je to sa nekom obavezom, potreba i razlog igraju ulogu a možda i nešto deseto ko će znati
|
|
|
|
|
|
Double Hearts Love Sucks
|
Godine: 35
Datum registracije: 12 Maj 2009 Poruke: 2618 Mesto: i'm an amazing guy who has the killer looks
|
|
|
|
|
° Jaca ° ~ zažmirim i putujem ~
|
Datum registracije: 28 Okt 2008 Poruke: 13324
|
|
gkukolj je napisao/la sledeće: | Citat: | Samo, plaši me pomisao da bi se mogao zaljubiti u mene... Ako već i nije... |
Upravo ovdje leži zamka. Počne veza bez obaveza, ali obično se tim ne završi, jer ljudi ne znaju stati na vrijeme, kao ni razgraničiti potrebe od obaveza, a to vremenom dovodi do neke vrste ovisnosti ili ljubavi, nazovite to kako god želite. Nema veze bez obaveze. Ili ćete imati sex i otići odmah ili ćete ostati pa se zapetljati u sve to bez ikakve potrebe. |
Istina, na kraju sam se zaljubila u njega, ali prekasno sam to shvatila...
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|