:: |
Autor |
Poruka |
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Koliko ste osoba istih poput vas upoznali? Ja do sada, za sve ove godine, baš niti jednu. Isto tako smatram, da smo po tim pitanjima zaista različiti. Svako od nas ima skrivene misli i želje, čežnje i težnje i rijetko je da je ovakva tema može postaviti i odrediti poput kalupa i reći: e, to je tako. Jer, nije i nikada neće biti. Voljela sam i ja, kao i svi vi i sad nakon svega nisam sposobna dalje, sve što sam poslije njega u svom životu učinila, bila je greška, uništila sam tako mnogo i dobila bol duše sa kojim moram živjeti. Svjesna sam da to više ne mogu, nisam na dugme da se uključim i upalim. Ugašena sam, nema dalje, nema kud. Ja sam znala samo da je ova ljubav u meni uvijek i nikad nikog nisam više mogla učiniti sretnim, ma koliko mi neko i htio pružiti ljubav, ja nisam je sama osjećala u sebi i bila sam nesrećna. A živjeti sa nekim jer je to kalup, nisam u stanju. Bez duše i bez topline vlastite ljubavi u svom cijelom biću, na kojoj bi se pokušao sada ugrijati neko, mogao bi samo se zalediti. Ne želim to, ne mogu i ne znam.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|