:: |
Autor |
Poruka |
Iwana Simic Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 12 Okt 2009 Poruke: 88
|
|
Dozivljaje u dnevniku sam pisala kao jako mala, i to skoro svaki dan. Jos uvek ga cuvam i uvek kad procitam neku glupost slatko se ismejem, bili su to lepi deciji trenutci kad sam mastala o simpatijama i momcima iako sam uvek bezala od njih i nisam imala hrabrosti da im pridjem. Svaki dan sam skoro bila zaljubljena u nekog novog. Hhahhahahhaaaaa... smesno je to, zar ne?
|
_________________ Jos ovaj put slazi me
i reci da jos volis me
jos ovaj put slazi me
jer ti to radis najbolje
i nemoj gledati
jer ja cu danas plakati |
|
|
|
|
carinna Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 48
Datum registracije: 14 Sep 2009 Poruke: 11
|
|
PIsala sa m dnevnike...pocela sam sa 14 godine i pisala svakui dan do moje 18 godine. Onda sam otisla na fakultet ali sam produzila pisati svaki put kad osetim potrebu za to...Nedavno sam ih opet citala i plakala ...ima toliko tuge u njih, kako sam se osecala, koliko sam bila usamljena...hmm, usamljena to je ono sto sam osecala tada...i jos osecam..
|
|
|
|
|
|
topsecret92 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 05 Okt 2008 Poruke: 21 Mesto: Bg
|
|
Vise puta sam pocinjala, ali uvek odustajala...jbg...nisam ja za to )
|
|
|
|
|
|
vixi23 Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 28 Sep 2009 Poruke: 8751
|
|
jednom sam pokusala da pisem u osnovnoj skoli ali nije mi islo pa sam vec posle nedelju dana batalila...
|
|
|
|
|
|
Zasne Odomaćeni član
|
Godine: 46
Datum registracije: 05 Maj 2008 Poruke: 1126 Mesto: Bijeljina
|
|
Jesam i to mi je bilo nesto najlepse u mom zivotu hehe imala sam dnevnik za svaku godinu...Moj dnevnici su obicno se radili o mom detinjstvu i tinejdzerskim godinama, jednom sam nasla od tih mojih dnevnika i ismijala sam se i isplakala...Sve te moje simpatije, pa onda prvi satanci, poljubac sve sam ja to biljezila u svom dnevniku...Nekad mi nedostaje...Mislim ipak neke stvari nemozes reci samo napisati tamo gde to nemoze svako da vidi...Dnevnik je prava stvar i ko god ga pise ja mu cestitam
|
_________________ Ti si moj trenutak i moj san
i sjajna moja rec u sumu
i samo si lepota koliko si tajna
i samo istina koliko si zudnja. |
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
"dragi dnevnice. Danas sam. " ma kako da ne. Od osnovne, pa do 2000. Godine. Tada sam sve zapalila da ih vise ne citam. Ne radite to nikada i ni zbog koga :! : to je vas zivot i kakav je da je nemate razloga ga se stiditi, ni rijeci ni djela. Sve se u zivotu moze ispraviti, spaljeno se vise ne moze vratiti. Cuvajte svaku svoju rijec, neka je i smijesna poslije i neka su misli zbrkane. I takve kakve su, vase su i nikada iskreniji necete biti!
|
|
|
|
|
|
dragana.m ♫♪~unique~♪♫
|
Datum registracije: 19 Sep 2008 Poruke: 9154
|
|
filicka je napisao/la sledeće: | Dakle?
Da li ste ih uopste pisale?
Kako su izgledali?
Da li ih je nekad neko nasao,procitao?
Mozete i napisati nesto smesno iz vasih dnevnika...cisto da se malo smejemo...* |
dok sam bila klinka pisala sam dnevnike, negde pocetkom srednje skole ..
imala sam nekoliko i cuvala ih strogo i skrivala ...
kasnije sam to sve bacila i nikad vise ne bih pisala svoje tajne ili vec sta iz tog razloga sto ne bih volela da to ikad neko procita ...
a i nekako glupo mi je ...
|
|
|
|
|
|
jbstapar [Caliente con el fuego]
|
Godine: 33
Datum registracije: 17 Maj 2006 Poruke: 10893 Mesto: Does it matter?
|
|
|
|
|
Double Hearts Love Sucks
|
Godine: 35
Datum registracije: 12 Maj 2009 Poruke: 2618 Mesto: i'm an amazing guy who has the killer looks
|
|
Imao sam svesku gde sam pisao tekstove pesama za buduce.. sveksa ko zna gde je, a zezanje je ostalo
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|