:: |
Autor |
Poruka |
Alexns Tinkerbell's pixie dust
|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
|
|
|
|
|
Double Hearts Love Sucks
|
Godine: 35
Datum registracije: 12 Maj 2009 Poruke: 2618 Mesto: i'm an amazing guy who has the killer looks
|
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Ne vidim zašto bismo mi bili jedina bića pod ovom ogromnom nebeskom kapom, premada ih nisam vidjela niti mislim da ću, rijetko dižem inače pogled na zvijezde i nebo. Jel trebam nešto vidjeti, da bih povjerovala da smo jedinstveni, univerzalni i jedni jedini i to ovako još nesavršeni? Naravno da mislim da postoje i drugi oblici života. Premda nemam nikakvu predstavu kakav bi to oblik života i bio, pošto ne pratim "Izvanzemaljske" filmove, ali imam dosta dobru knjigu na tu temu, pa bih mogla nešto iz nje prenijeti i vama koje takve stvari interesuju.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
shoza Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 53
Datum registracije: 06 Avg 2011 Poruke: 177 Mesto: Jugoistocna Evropa
|
|
Naravno da postoji beskonacan niz oblika zivota u bezgranicnom prostoru.
|
|
|
|
|
|
beckham011 Upućeni član
|
Datum registracije: 22 Sep 2008 Poruke: 417 Mesto: планета Земља
|
|
Da. I sve više sam siguran da su skoro identični ljudima, a ne samo da su humaniodnog oblika kao oni vanzemaljci iz ''Dosijea Iks''.
|
_________________ Нисам писмен па зато не могу да оставим свој поптис овде. |
|
|
|
|
fb_1286209091 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 21 Apr 2013 Poruke: 2
|
|
Bila je jedna prilika u mom životu kada sam postao uveren u postojanje vanzemaljaca. Nisam lično video aliena ali tragove njegove pojave u dvorištu kod moje tetke gledali smo svi, i deda i baba i ostali naši. Stopalo dužine 43cm, usko, sa 4prsta jasno je bilo otisnuto u zemlji. Grana jabuke petroveke bila je slomljena i kao nagorela a nadzirala se neka paučinasta tvar. To se desilo 27.Maja.1995.god. oko 22:30h, dok je moja tetka sedela pred kućom u Nišu i pušila cigaru. Prepričala nam je sutradan da je neka ogromna sila tresnula o drvo. Tragove koje sam video svojim očima su neizbrisivi dokaz koji govori da vanzemaljci kakvi god da su, postoje.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|