:: |
Jeste li ikada u zivotu sreli "onu pravu" osobu od koje ste mislili da biste cijeli zivot sa njom htjeli provesti??????????? |
Ja jesam ali mi je otisla kao golub iz ruke.....ali i dan dans se nadam da ce mi se jednoga dana vratiti.... |
|
36% |
[ 4 ] |
Jos ne |
|
27% |
[ 3 ] |
Jesam i dan danas sam sa tom osobom |
|
36% |
[ 4 ] |
|
Ukupno glasova : 11 |
|
Autor |
Poruka |
° Jaca ° ~ zažmirim i putujem ~
|
Datum registracije: 28 Okt 2008 Poruke: 13324
|
|
Jesam...
Jedina ljubav, tj. jedina osoba s kojom sam imala ozbiljne planove... Ove zime trebao se ostvariti naš najveći san... No, okrutno smo kažnjeni i uskraćena nam je sreća... Ne znam što smo Bogu skrivili...
Na jednoj strani ostala sam ja... Slomljena srca, razočarana, bez vjere, nade... Na drugoj je ostao on... Njegov um više ne funkcionira; spava... Ali znam da srce kuca za mene i moja jedina želja je da se probudi i dođe mi... Što je nemoguće.
|
|
|
|
|
|
dedee Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 16 Dec 2008 Poruke: 12 Mesto: šaľa
|
|
jesam i smo zajedno 15 godina i 6 dana.
Dala bi za njega i zivot.
|
|
|
|
|
|
zena vampir Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 21 Dec 2009 Poruke: 23
|
|
Mislila sam da je ljubav mog zivota..
Bilo je lepo u pocetku a onda je sve krenulo naopako i srusila se kao kula od karata.
|
|
|
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
jesam, srela sam ljubav mog zivota, moju srodnu dusu i za to imam i vise dokaza ali nazalost ja to tada nisam shvatala a sada je kasno...
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Da. Dugo sam čekala, činila greške, ali nikada iskreno željela nekog kraj sebe.Sada jedino što želim je ovaj čovjek i sa njim želim provesti onoliko koliko nam je ostalo do kraja naših života. Kada će to biti, ne znam, ali znam da je to onaj pored kog se želim probuditi, koga želim gledati kraj sebe, makar i sa 60.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
**Jana** Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 46
Datum registracije: 24 Mar 2010 Poruke: 17
|
|
Sad imam pravu ljubav i uzivam u svakom trenutku....
|
|
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
Ma mogu za svakog trenutnog reci, e on je ljubav mog zivota...al to ce da se zna tek za mnogo mnogo godina
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
pavlito Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 15 Dec 2008 Poruke: 26 Mesto: Beograd
|
|
jesam i nadam se da cemo biti zajedno.... i to u skorije vreme....
|
_________________ Cuvam noc od budnih... |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|