:: |
Autor |
Poruka |
ladora Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 48
Datum registracije: 09 Maj 2005 Poruke: 16
|
|
bezveze saljemo pesme kad ih nitko ne ubacuje.
i kad postavis pitanje, nitko ti ne odgovara. mislim da to nije u redu.
|
|
|
|
|
|
NenadS Administrator i domaćin
|
Godine: 40
Datum registracije: 01 Avg 2002 Poruke: 6568 Mesto: Oreškovica
|
|
ladora je napisao/la sledeće: | bezveze saljemo pesme kad ih nitko ne ubacuje.
i kad postavis pitanje, nitko ti ne odgovara. mislim da to nije u redu. | Ako se pesma ne ubaci na sajt ili ti neko ne odgovori, znaci da sigurno nema vremena trenutno za to... znaci svi smo mi ljudi, imamo mnogo obaveza i problema u zivotu i ne mozemo samo da se staramo o pesmama, jer od toga osim velikog posla, nemamo ama bas nista, a slozices se da od necega mora da se zivi, znaci 8-10 pa i vise sati dnevno na poslu, a privatan zivot, pa sajt... treba to postici
|
_________________ Pozdrav, Nenad ® ! |
|
|
|
|
izgubljen Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 46
Datum registracije: 21 Dec 2004 Poruke: 13
|
|
Mene zanima koliko je ogranicenje u postavljanju pjesama? Ipak mislim da se nemoze stavit odjednom 4000 pjesama il je server toliko dobar da bi to podnio!?
|
|
|
|
|
|
NenadS Administrator i domaćin
|
Godine: 40
Datum registracije: 01 Avg 2002 Poruke: 6568 Mesto: Oreškovica
|
|
izgubljen je napisao/la sledeće: | Mene zanima koliko je ogranicenje u postavljanju pjesama? Ipak mislim da se nemoze stavit odjednom 4000 pjesama il je server toliko dobar da bi to podnio!? | Nema ogranicenja u broju, tj. server je ogranicen prostorom na disku, a njega ima dosta... ogranicenje smo mi, ljudi, jer ne mozemo sve da postignemo.
|
_________________ Pozdrav, Nenad ® ! |
|
|
|
|
Locutus Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 47
Datum registracije: 03 Maj 2005 Poruke: 124 Mesto: Novi Sad
|
|
Uh, imam zelju da vam pomognem ali bojim se da cu vam zatrpati mail.
Imam oko 8000 narodnih pesama a vi ni upola toliko. Budem li vam to slao mailom...?
Sta da radim?
|
_________________ We are the Borg
Resistance is futile
|
|
|
|
|
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*
|
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
Locutus je napisao/la sledeće: | Uh, imam zelju da vam pomognem ali bojim se da cu vam zatrpati mail.
Imam oko 8000 narodnih pesama a vi ni upola toliko. Budem li vam to slao mailom...?
Sta da radim? |
Imamo i mi na nasim kompovima mnogo muzike,ali to nije postavljeno na sajt,ako zelis nesto da saljes prvo posalji mail sa pesmama koje bi slao,jer mi stize mnogo pesama koje ja vec imam na svom kompu... Da nebi pravio sebi bezveze posla,bolje prvo kazi sta bi slao,hvala
|
|
|
|
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
Whitelighter je napisao/la sledeće: | Dali pitanja koja ja postavim odgovaruju korisnici ili upraava sajta? |
A sta ti mislis? Izvoli pitaj,ali ako moze na pp ili mail...
|
|
|
ULT_RAS ~ Voli svog Anđelka ~
|
Godine: 41
Datum registracije: 25 Feb 2005 Poruke: 5456 Mesto: Krusevac
|
|
Whitelighter je napisao/la sledeće: | Samo nesto.Visim da pored imena korislnika ima dosta slicica. Gde ja mogu da nedjem te slicice. Unapred hvala. |
Alo prijatelju vec nekoliko posta su ti brisana obrati paznju malo sta pises i pitas i gde to radis inace cu biti primoran da te banujem
|
|
|
ULT_RAS ~ Voli svog Anđelka ~
|
Godine: 41
Datum registracije: 25 Feb 2005 Poruke: 5456 Mesto: Krusevac
|
|
Whitelighter je napisao/la sledeće: | Izvinite kao ne ratim temu jer ja bas tacno ne znam kako se ulazi u forum pa trezim neki nacin pa kako udjem, udjem. Pa tako samo da vam kazem. Da nemislite da zelim da zlouptrebim forum. posto ne zelim da budem banovan. |
Poslednji put te opominjem nije ovde mesto za to idi na http://www.domaci.com/index.php i tamo nadji teme gde ces pisati imas ih prko 5000 pa vidi sta te interesuje tamo da pises pitas i odogvaras
|
|
|
|
|
|
mrbakero je napisao/la sledeće: | ja bih poslao imam dosta unikatnih stvari ali ne znam kako??pomoc |
Sve pise,samo nema ko da cita...
|
|
|
|
|
|
mrbakero je napisao/la sledeće: | da li moze da se salje preko outlooka i kako?
|
Vidi decko,ne treba da se mucis uopste da saljes pesme,imamo ih i previse,ozbiljno ... A druga stvar,ovo nije tema za poducavanje kako se salje muzika preko outlook-a...
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|